Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ τίμησε τον “Δαργομανώλη” για τα ατελείωτα χιλιόμετρα με το ποδήλατο!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ τίμησε τον Μανώλη Δαργάκη για την αστείρευτη αγάπη του προς τον Όμιλο αποτελώντας ένα αγνό δείγμα γραφής αγάπης για τον σύλλογο.

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ:

ΜΙΑ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΟΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΟΦΗ ΣΤΟΝ ΠΟΔΗΛΑΤΗ-ΦΙΛΑΘΛΟ ΜΑΝΩΛΗ ΔΑΡΓΑΚΗ

Μια φανέλα του ΟΦΗ, με την ασπίδα στην καρδιά, δώρισε στον ποδηλάτη-φίλαθλο της ομάδας μας, Μανώλη Δαργάκη, ο Γενικός Γραμματέας του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Δημήτρης Αποστολάκης.

Ήταν μια συμβολική κίνηση, εκ μέρους του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, προκειμένου να ευχαριστήσει ένα φίλαθλο, που έχει έχει συγκλονίσει όλη την οικογένεια του ΟΦΗ, με την αγάπη του, για το σύλλογο.

Ο Μανώλης Δαργάκης, πήγε πρόσφατα με το… ποδήλατο του, στην Φλωρεντία, προκειμένου να παρακολουθήσει το φιλικό παιχνίδι του ΟΦΗ με την Φιορεντίνα, ενώ για το χατίρι του ΟΦΗ έχει “γράψει” πολλά χιλιόμετρα και στην Ελλάδα, με ποδηλατικές εξορμήσεις σε διάφορα μέρη, όπως η Λιβαδειά, το Αγρίνιο, o Bόλος, πόλεις στις οποίες αγωνίστηκε ο ΟΦΗ.

Όλα αυτά τα ταξίδια, με το ποδήλατο του και με μοναδικό κίνητρο την αγάπη του για τον ΟΦΗ και την ποδηλασία.

Είναι ένας φίλαθλος-φαινόμενο, ο οποίος με τη στάση του, στέλνει δυνατά μηνύματα, για το φίλαθλο πνεύμα.

Ο Μανώλης Δαργάκης, δέχθηκε με χαρά, το δώρο που του έκανε ο Γενικός Γραμματέας του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και ευχαρίστησε το σύλλογο.

Οπως είπε, ήδη συμπλήρωσε 10 χιλιάδες χιλιόμετρα με το ποδήλατο του και θα συνεχίσει, όσο τον κρατούν οι δυνάμεις του.

Η φανέλα στον ποδηλάτη-φίλαθλο δόθηκε στην λέσχη των “Ομιλοφρενών, Μανώλης Ρασούλης” στο περιθώριο του αγώνα του ΟΦΗ, στην Τρίπολη.

Η φανέλα που δόθηκε στον Μανώλη Δαργάκη, είναι απο την επίσημη σειρά της αθλητικής εταιρείας Macron, η οποία ανέλαβε φέτος τον ρουχισμό όλων των τμημα΄των του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, ενώ έχει εξοπλίσει το ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) και το φυσικό κατάστημα (μπουτίκ Ερασιτέχνη ΟΦΗ), που θα είναι πολύ σύντομα στην διάθεση των φιλάθλων.

“Μανώλη Δαργάκη, η οικογένεια του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, σου εύχεται να έχεις την υγεία σου και να γράφεις πολλά ποδηλατικά χιλιόμετρα για την αγαπημένη μας ομάδα!”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook