Το ευχαριστώ του Ερασιτέχνη στον κόσμο για την πρώτη μέρα λειτουργίας του OFI Shop

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ με ανακοίνωση που εξέδωσε ευχαριστεί τον κόσμο για την ανταπόκριση του στις πρώτες ημέρες λειτουργίας της μπουτίκ του Α.Σ.

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, θα ήθελε να ευχαριστήσει μέσα απο την καρδιά του, τα μέλη του, αλλά και τους φίλους της ομάδας μας, για την μεγάλη τους ανταπόκριση στην πρώτη μέρα λειτουργίας του ofishop, του φυσικού καταστήματος, με αποκλειστικά προϊόντα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, που λειτουργεί πλέον στην οδό Ισαύρων και Αμαζόνων (γωνία), απέναντι απο τα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, πίσω απο τη θύρα 1 του γηπέδου Θεόδωρος Βαρδινογιάννης.

Η προσέλευση του κόσμου, στην πρεμιέρα της μπουτίκ, το περασμένο Σάββατο, πριν αλλά και μετά τον αγώνα ΟΦΗ-Ατρόμητος, ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Το ofishop θα είναι ανοιχτό κάθε μέρα απο τις 10 πμ-6μμ, για να κάνετε τις αγορές σας.

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, παρέχει πλέον σε όλους, την δυνατότητα να προμηθευτούν προϊόντα “με την ασπίδα στην καρδιά”, τόσο απο φυσικό κατάστημα, όσο ηλεκτρονικά, αλλά και ταχυδρομικά:

-Για τις ηλεκτρονικές σας αγορές, επισκεφθείτε το e-shop του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, σε συνεργασία με την αθλητική εταιρεία Macron (Mπείτε εδώ:
https://clubshop.macron.com/thessaloniki/o-f-i/kit-top-up).

-Για τις τηλεφωνικές σας παραγγελίες, απο όλα τα μέρη της Ελλάδος και το εξωτερικό, επικοινωνήστε με το τηλέφωνο 2810-311 525, για να λάβετε τα αποκλειστικά προϊόντα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, στον δικό σας χώρο.

-Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 2810-311525 (Γραφεία Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Ισαύρων 93, Καμίνια). #ofierasitechnis

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook