Η καρδιά του Ερασιτέχνη ΟΦΗ χτύπησε και φέτος πολύ δυνατά στο ΒΑΚ

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Στον ετήσιο Αγιασμό, τον οποίο και τέλεσε ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης, Ευγένιος.

Η ανακοίνωση του Ερ. ΟΦΗ αναφέρει:

“Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΟΦΗ ΧΤΥΠΗΣΕ ΔΥΝΑΤΑ ΣΤΟΝ ΕΤΗΣΙΟ ΑΓΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΟΦΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΕΙΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ

Το κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου, γέμισε ασφυκτικά, από τους αθλητές του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, στον ετήσιο Αγιασμό όλων των τμημάτων, που τελέστηκε και φέτος, με πολύ μεγάλη επιτυχία και έδειξε με την μεγάλη προσέλευση, τη δύναμη του συλλόγου.

Tον Αγιασμό τέλεσε και φέτος ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης, Ευγένιος, ο οποίος προέτρεψε τα παιδιά “να γίνονται πρωταθλητές, με νόμιμους τρόπους” και όπως ανέφερε “προσωπικά αγαπώ πολύ τον αθλητισμό, γιατί έχει σωστικα μηνύματα σωματικά και πνευματικά.

Χαίρομαι που προτιμάτε αυτήν την αγκαλιά απο άλλες και ξέρετε ποιοί κίνδυνοι σας απειλούν. Ο αθλητισμός είναι ένα σπουδαίο έργο που σας προφυλάσσει απο όλα αυτά” ανέφερε ο σεβασμιώτατος.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Γιάννης Δανδάλης, τόνισε ότι “το κλειστό μας, είναι πολύ μικρό, για να στεγάσει πλέον τους αθλητές μας και αυτό είναι ευχάριστο”.

Ο κ. Δανδάλης ευχαρίστησε προσωπικά, τον σημερινό Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και πρώην Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, για την στήριξη στο σωματείο τα προηγούμενα 4 χρόνια.

Ακόμη ευχαρίστησε την Περιφέρεια Κρήτης, που είναι κοντά στον αθλητισμό.

Και όπως, είπε, ευχε η νέα δημοτική αρχή να είναι αρωγός στο όραμα του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Μιχάλη Μπούση, για ένα σύγχρονο αθλητικό κέντρο στο Βαρδινογιάννειο, όπου μεταξύ άλλων περιλαμβάνει και ένα κλειστό γυμναστήριο 1000 θέσεων.

Ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Κώστας Καζανάκης, ευχαρίστησε τους γονείς που έχουν εμπιστευθεί τα παιδιά τους στον Ερασιτέχνη ΟΦΗ και ανακοίνωσε τη συνεργασία της ποδοσφαιρικής ομάδας γυναικών του ΟΦΗ, με την ΠΑΕ ΟΦΗ.

Παράλληλα ευχαρίστησε, τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ ΟΦΗ Μηνά Λυσάνδρου, για ότι έχει κάνει για τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ και την ομάδα γυναικών.

Ακόμη, o κ. Καζανάκης,  ευχαρίστησε το Σταύρο Περακάκη,για την βοήθεια του στη γυναικεία ομάδα του ΟΦΗ.

Ο κ. Περακάκης με τη σειρά του, δήλωσε χαρούμενος για την παρουσία του στην ομάδα γυναικών του ΟΦΗ, μέσα απο την διοικούσα επιτροπή που έχει συσταθεί.

Ο κ. Λυσάνδρου, ο οποίος παρέστη, στον Αγιασμό, με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ Ηλία Πουρσανίδη, επιβεβαίωσε την συνεργασια για την ομάδα γυναικών και κάλεσε όλους να στηρίξουν την προσπάθεια που κάνει η ομάδα γυναικών του ΟΦΗ.

“Για μας είναι μεγάλη ευθύνη ένα γεμάτο κλειστό γυμναστήριο. Εύχομαι σε όλα τα παιδιά μια καλή σεζόν με υγεία και να μην ξεχνούν τη χαρά του παιχνιδιού”, ανέφερε ο κ. Λυσάνδρου.

Ο Υπουργός Αγροτικής ανάπτυξης, Λευτέρης Αυγενάκης, επικρότησε τη συνεργασία ΠΑΕ και Ερασιτέχνη ΟΦΗ για την ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών και ευχήθηκε νια διαγράψει και αυτή, όπως και η ομάδα των Ανδρών, μεγάλες επιτυχίες στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και να κατακτήσει πολλές κορυφές.

Ο κ. Αυγενακης, ευχαρίστησε τους υγιείς παράγοντες του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και της ΠΑΕ ΟΦΗ, για τη συνεργασία που είχαν επι ημερών του, στο Υφυπουργείο Αθλητισμού.

Ο Υφυπουργός Ανάπτυξης Μάξιμος Σενετάκης, αναφέρθηκε στην σημασία τα παιδιά να είναι στον αθλητισμό και στη μεγάλη αγκαλιά του ΟΦΗ, όπως χαρακτηριστικά είπε.

Ο βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Κεφαλογιάννης, ευχήθηκε με τη σειρά του, καλή επιτυχία σε όλα τα τμήματα κα τους αθλητές του ΟΦΗ και χαρακτήρισε τιμή του, την παρουσία του, σε αυτήν την εκδήλωση.

Ο αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Γιώργος Πιτσούλης, ανέφερε ότι ο ΟΦΗ, έχει ανάψει φωτιά κα μεγαλώνει και τα τμήματα και οι αθλητές του, διαγράφουν σπουδαία πορεία σε όλα τα αθλήματα.

Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου, Μενέλαος Μποκέας, έδωσε συγχαρητήρια στον Ερασιτέχνη ΟΦΗ για το αθλητικό και κοινωνικό έργο που παρουσιάζει.

Παρόντες στην εκδήλωση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και παλιοί παράγοντες του συλλόγου, ο πρώην πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Βασίλης Ξημέρης, ο Νίκος Δουλουφάκης, ο Παντελής Μυριοκεφαλιτάκης, ο Γιάννης Τσακαλάκης, ο εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος Ηρακλείου Κώστας Βαρβεράκης, το άλλοτε μέλος του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Κώστας Πλουμής.

To Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, με ανακοίνωση του, ευχαρίστησε τους αθλητές και τους γονείς για την παρουσία τους στον Αγιασμό, αλλά και τους χορηγούς για τα εδέσματα και τα αναψυκτικά που που πρόσφεραν: Το αρτοποιεία Σταματάκης, το εργαστήριο Ζαχαροπλαστικής Μαθιουδάκης, τα αναψυκτικά ΦΗΜΗ και τα νερά ΖΑΡΟΣ.

“Η καρδιά του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, χτύπησε και φέτος πολύ δυνατά, στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιαννειο Αθλητικού Κέντρου, στον ετήσιο Αγιασμό, τον οποίο και τέλεσε ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης, Ευγένιος.

Πολύ μικρό και φέτος το “παλατάκι” μας, για να χωρέσει τη μεγάλη δύναμη του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, τα παιδιά του.

Και του χρόνου με υγεία!

Ζήτω ο ΟΦΗ μας!” ανέφερε στο ποστάρισμα του, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook