Διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία το Σάββατο ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Με τη συμμετοχή του Παγκρήτιου Συλλόγου Νεανικού Διαβήτη (ΠΑΣΥΝΕΔ) και του Συλλόγου Θαλασσαιμίας (Μεσογειακή Αναιμία) Ηρακλείου, Λασιθίου θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Νοεμβρίου από τις 10 το πρωί, έως τις 2 το μεσημέρι, η εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώνει ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ.

Στην ανακοίνωσή της για τη δράση, η διοίκηση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ τονίζει: “Με χαρά ανακοινώνουμε ότι στη μεγάλη αιμοδοσία που διοργανώνει ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ, το Σάββατο 18 Νοεμβρίου από τις 10 το πρωί, έως τις 2 το μεσημέρι, θα συμμετάσχουν ο Παγκρήτιος Σύλλογος Νεανικού Διαβήτη (ΠΑΣΥΝΕΔ) και ο Σύλλογος Θαλασσαιμίας (Μεσογειακή Αναιμία) Ηρακλείου, Λασιθίου.

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα “Παπακαλιάτης”, στα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, πίσω από τη Θύρα 1 του γηπέδου Θεόδωρος Βαρδινογιάννης. Η αιμοδοσία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, θα πραγματοποιηθεί και φέτος, σε συνεργασία με την κινητή μονάδα αιμοδοσίας του ΠΑΓΝΗ, που θα είναι κοντά μας, για αυτό το σκοπό.

Καλούμε όλα τα μέλη της οικογένειας του ΟΦΗ, αθλητές άνω των 18 ετών, προπονητές, εφόρους, γονείς αθλητών, μέλη του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, κάθε φίλαθλο του συλλόγου μας και όλους τους αιμοδότες, που θέλουν και μπορούν να δώσουν αίμα, να συμμετάσχουν!
Συμμετέχουμε στην αιμοδοσία, ενισχύσουμε την τράπεζα αίματος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και προσφέρουμε στην κοινωνία και τον συνάνθρωπο.
Πληροφορίες στο τηλέφωνο, 2810-311525″.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook