To video του Ερασιτέχνη ΟΦΗ από την σπουδαία δράση με την εθελοντική αιμοδοσία

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ, κοντά στον συνάνθρωπο και την κοινωνία, διοργάνωσε και φέτος μεγάλη αιμοδοσία, με σκοπό να ενισχύσει την τράπεζα αίματος, που έχει δημιουργήσει, μέσα απο την οποία προσφέρει βοήθεια σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε στην ιστορική αίθουσα “Παπακαλιάτης”, δίπλα απο τα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, πίσω απο την θύρα 1, στο γήπεδο “Θεόδωρος Βαρδινογιάννης”.

Συμμετείχαν προπονητές, αθλητές, γονείς, μέλη του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, φίλοι του συλλόγου, αλλά και απλοί αιμοδότες.

Η αιμοδοσία, έγινε σε συνεργασία με τον Παγκρήτιο Σύλλογο Νεανικού Διαβήτη (ΠΑΣΥΝΕΔ) και τον Σύλλογο Θαλασσαιμίας (Μεσογειακή Αναιμία) Ηρακλείου, Λασιθίου, με τον οποίο ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ σκοπεύει να κάνει και άλλες κοινωνικές δράσεις στο μέλλον.

“Το αίμα που συγκεντρώσαμε θα βοηθήσει και φέτος, όπως και πέρσι, αρκετούς απο τους συμπολίτες μας, που έχουν ανάγκη” αναφέρει στην ανακοίνωση του ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ, που ανανέωσε το ραντεβού, για την επόμενη αιμοδοσία, καθώς η κοινωνική αυτή ενέργεια θα γίνει θεσμός για το σύλλογο.

Στο video απο την αιμοδοσία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, μιλούν κατά σειρά οι κ.κ. Μένανδρος Παντελλίδης (μέλος Δ.Σ. Ερασιτέχνη ΟΦΗ, επικεφαλής εμπορικού τμήματος), Κώστας Φιτσανάκης (προπονητής Υδατοσφαίρισης ΟΦΗ), Γιώργος Κακουλάκης (πρόεδρος Παγκρήτιου Συλλόγου Νεανικού Διαβήτη (ΠΑΣΥΝΕΔ), Στέλιος Ψυχαράκης (γιατρός, κινητή μονάδα αιμοδοσίας, ΠΑΓΝΗ), Γιάννης Βαρδαλαχάκης (Μέλος της Λέσχης Ομιλοφρενών Μανώλης Ρασούλης), Ιωάννα Καρέλλη (εθελόντρια αιμοδότης).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook