Αντωνακάκης: “Στόχος του ΟΦΗ είναι να αποκτήσει συνέχεια παντού”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο νέος πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ λίγη ώρα μετά το τέλος των εκλογών μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 ανέλυσε τη νέα σελίδα που γυρίζει το σωματείο.

Ο ίδιος πλέον αναλαμβάνει καθήκοντα προέδρου παίρνοντας την σκυτάλη από τον επί 17 χρόνια πρόεδρο Βασίλη Ξημέρη και μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 ανέλυσε την πολιτική που πρόκειται να ακολουθήσει η διοίκηση του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Παναγιώτης Αντωνακάκης στον AthleticRadio 104,2

Για το τι σηματοδοτεί η αλλαγή σελίδας στον Ερασιτέχνη: «Ο ΟΦΗ πρέπει να έχει συνέχεια και να πρωταγωνιστεί. Όμως, πρέπει να λάβουμε υπ’ όψιν μας όλους τους παράγοντες που επικρατούν και να κάνουμε ένα ερασιτεχνικό αθλητισμό. Θα προσπαθήσουμε να βάζουμε το χέρι μας στο καλάθι και μέχρι εκεί που φτάνει. Θέλουμε να στηριχθούμε στα δικά μας παιδιά».

Για τους στόχους της νέας διοίκησης: «Πρώτος στόχος μας είναι η διεύρυνση των μελών του Ερασιτέχνη. Θέλουμε να καλέσουμε τον κόσμο του ΟΦΗ να γίνει αναπόσπαστο κομμάτι του Ερασιτέχνη και ο αριθμός των μελών να γίνει πολύ μεγάλος. Οι στόχοι είναι να υπάρξει εξέλιξη σε όλα τα τμήματα. Ήδη, κάποια από αυτά εξελίσσονται. Υπάρχουν επιτυχίες στον στίβο, το πρωτάθλημα στο βόλεϊ είναι σε εξέλιξη και πραγματοποιεί μια εξαιρετική πορεία. Θέλουμε να πάμε καλύτερα και να κρατήσουμε ψηλά την σημαία του ΟΦΗ».

Για το μεγαλύτερο πρόβλημα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ: «Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ είναι ένα από τα μεγαλύτερα σωματεία της χώρας και αυτό το λέω εις γνώση μου. Ο ΟΦΗ εκπροσωπείται σε 7αθλήματα και όλα τα παιδιά μπορούν να εγγράφονται στα τμήματα του ΟΦΗ. Θέλουμε να προχωρήσουμε οργανωμένα και με προγραμματισμό ώστε να υπάρξει μια συνέχεια. Το υπ’ αριθμόν ένα πρόβλημα είναι το οικονομικό όμως με μια καλή οργάνωση τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα. Ο καθένας χρειάζεται να βάζει το χέρι του μέχρι εκεί που φτάνει»

Για τον Βασίλη Ξημέρη: «Είναι ένας άνθρωπος που βρισκόμαστε μαζί 20 χρόνια. Η ιστορία θα κρίνει την μεγάλη του προσφορά στον ΟΦΗ».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook