Δανδάλης στο Gentikoule: «Έπρεπε να μπω μπροστάρης»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από την πορεία – θαύμα της ομάδας βόλεϊ είναι ο νέος πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και μιλώντας στο Gentikoule τόνισε: «Όλοι μαζί να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω για τον ΟΦΗ».

Ο Γιάννης Δανδάλης – πιστός οπαδός του ΟΦΗ – βρίσκεται στο Δ.Σ. του σωματείου από το 2000 και ήταν υπεύθυνος για το τμήμα βόλεϊ. Πάντα με δικό του μεράκι και αφοσίωση, φρόντιζε τα πάντα για το τμήμα ενώ είναι εκείνος που βρίσκεται πίσω από την εκπληκτική πορεία του ΟΦΗ που έχει φέρει την ομάδα στην πρώτη 7αδα της βαθμολογίας της Α2.

Μετά την συνεδρίαση του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη που έγινε το βράδυ της Δευτέρας, ο Παναγιώτης Αντωνακάκης ζήτησε να μην είναι πρόεδρος επικαλούμενος προσωπικούς λόγους. Και για αυτόν τον λόγο ανέλαβε την θέση του πρώτου αντιπροέδρου του Ερασιτέχνη με τον Γιάννη Δανδάλη να αναλαμβάνει το δύσκολο έργο που άφησε ο Βασίλης Ξημέρης.

Μιλώντας στο Gentikoule, ο Γιάννης Δανδάλης τόνισε αναφερόμενος στην… έκπληξη που σημειώθηκε με την ανάληψη της προεδρίας από εκείνον ότι «ακόμα και εγώ αιφνιδιάστηκα. Θεώρησα ότι έπρεπε να μπω μπροστάρης στη νέα προσπάθεια για να κάνει ο ΟΦΗ το βήμα παραπάνω».

Ο ίδιος πάντως απέφυγε να οριοθετήσει τους στόχους της νέας διοίκησης επισημαίνοντας στο Gentikoule ότι «είναι λιγάκι νωρίς για να πούμε το οτιδήποτε. Το σημαντικό είναι να υπάρχει ένα νοικοκύρεμα στον σύλλογο και ο οποίος θα προχωρήσει με την λογική που συντάχθηκε το ψηφοδέλτιο του Παναγιώτη Αντωνακάκη».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook