Δανδάλης: “Δεν μου άρεσε η εικόνα των εκλογών με 30 ανθρώπους”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με σκοπό να φέρει κοντά του τον κόσμο του ΟΦΗ, ο νέος πρόεδρος του Ερασιτέχνη Γιάννης Δανδάλης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για τη νέα προσπάθεια που ξεκινάει κάνοντας κάλεσμα στους φιλάθλους του συλλόγου.

Είναι ένας από τους παλιότερους παράγοντες του Ερασιτέχνη ΟΦΗ. Επί 13 συναπτά έτη βρίσκεται στο Δ.Σ. του σωματείου και μόνιμος έφορος του τμήματος βόλεϊ. Πλέον, ως πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ οι ευθύνες που αναλαμβάνει είναι μεγαλύτερες και ο ίδιος μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 έκανε κάλεσμα στον κόσμο λέγοντας ότι «δεν άρεσε σε κανέναν Ομιλήτη η εικόνα των εκλογών με 30 ανθρώπους».

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Δανδάλης στον Athletic Radio 104,2

Για την κατάσταση που επικρατεί στον Ερασιτέχνη ΟΦΗ: «Όλοι γνωρίζουμε τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα ερασιτεχνικά σωματεία. Όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκομαι στον Ερασιτέχνη ΟΦΗ έβαζα πάντα στόχους. Κάποτε τα πετύχαινα, κάποτε όχι. Τώρα σαν πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ βάζω στόχους για να πάμε ακόμα πιο ψηλά και να προχωρήσουμε αρκετά βήματα προς τα μπροστά».

Για την απόφαση του ίδιου να αναλάβει την προεδρία του σωματείου: «Στον κύριο Αντωνακάκη παρουσιάστηκαν κάποια προσωπικά προβλήματα που δεν του επέτρεπαν να αναλάβει καθήκοντα προέδρου. Με παρακάλεσε και μου ζήτησε να ηγηθώ εγώ της νέας προσπάθειας. Αφού ενημερώθηκα για όλα τα θέματα που αφορούν τον Ερασιτέχνη, αποφάσισα να ηγηθώ της προσπάθειας και να μπω μπροστάρης στη νέα προσπάθεια».

Για την οικονομική εξυγίανση των τμημάτων: «Θέλουμε να είναι όλα τα τμήματα βιώσιμα ώστε να μπορούμε και εμείς να είμαστε ήσυχοι και εντάξει στις υποχρεώσεις μας».

Για την μικρή παρουσία μελών στον Ερασιτέχνη: «Ασφαλώς και θέλουμε κοντά μας τον κόσμο του ΟΦΗ. Ένας βασικός παράγοντας του να γίνει βιώσιμο το σωματείο είναι και η ενεργοποίηση των μελών του. «Χρειάζεται να τους ενεργοποιήσουμε και να μην τους βλέπουμε κάθε 3 χρόνια. Δεν μου άρεσε η εικόνα του να γίνουν εκλογές με 30 ανθρώπους. Ούτε σε εμένα και φαντάζομαι σε κανέναν Ομιλήτη δεν άρεσε αυτή η εικόνα. Από εκεί και πέρα, είναι θέμα του γραφείου τύπου και των δημοσίων σχέσεων του Ερασιτέχνη ώστε να ενημερώνονται τα μέλη για όλες τις δραστηριότητες του».

Για την πορεία του ΟΦΗ στην Α2 βόλεϊ: «Η φετινή πορεία του τμήματος βόλεϊ είναι απόρροια και αποτέλεσμα του οικογενειακού κλίματος που υπάρχει στην ομάδα. Τα παιδιά και ο προπονητής έχουν δουλέψει αρκετά και πλέον βάζουμε πλώρη για την 6η θέση στην βαθμολογία».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook