Συλλυπητήριες ανακοινώσεις του Ερασιτέχνη

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ εκφράζει τα συλλυπητήρια του προς τις οικογένειες των Αντώνη Σμπώκου και Γιάννη Μαυράκη.

O Aντώνης Σμπώκος ήταν παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ ενώ ο Γιάννης Μαυράκης μέλος του Δ.Σ. του Ηράκλειο και ένας από τους πλέον γνήσιους ανθρώπους του Ηρακλειώτικου μπάσκετ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΦΗ συνεδρίασε εκτάκτως με το άκουσμα του θανάτου του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ ΑΝΤΩΝΗ ΣΜΠΩΚΟΥ και αποφάσισε ομόφωνα:

Να εκφράσει τα συλλυπητήρια όλου του ΟΦΗ στην οικογένεια του, και να κατατεθεί χρηματικό ποσό σε ίδρυμα αντί στεφάνου. Ας είναι ελαφρύ το χώμα της κρητικής γης που θα τον δεχτεί».

Και για τον θάνατο του Γιάννη Μαυράκη

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, η Επιτροπή Μπάσκετ του ΟΦΗ και σύσσωμη η οικογένεια του ΟΦΗ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιάννη Μαυράκη, ενός ανθρώπου που ανιδιοτελώς προσέφερε για πολλά χρόνια τις υπηρεσίες του στον αθλητισμό της πόλης μας και συγκεκριμένα στο άθλημα του Μπάσκετ που τόσο πολύ αγαπούσε. Στην κηδεία θα παραβρεθεί αντιπροσωπεία της Επιτροπής Μπάσκετ του ΟΦΗ».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook