Ερασιτέχνης ΟΦΗ: “Γιώργο Σηφάκη κράτα γερά…”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με ανακοίνωση του ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ εκφράζει την συμπαράσταση του στον αγώνα που κάνει ο Παραολυμπιονίκης Γιώργος Σηφάκης προκειμένου να κρατηθεί στην ζωή.

Ως γνωστόν, ο Γιώργος Σηφάκης είχε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα που συνέβη την προηγούμενη Παρασκευή και από τότε παραμένει στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ

«Η οικογένεια του ΟΦΗ παρακολουθεί με αγωνία, αγάπη και προσευχή την πορεία της υγείας του αθλητή και Παραολυμπιονίκη Γιώργου Σηφάκη, ο οποίος νοσηλεύεται στην εντατική του ΠΑΓΝΗ μετά από σοβαρό τροχαίο που είχε στην Εθνική οδό Ηρακλείου-Μοιρών, όταν διερχόμενο αυτοκίνητο έπεσε πάνω στο ειδικό ποδήλατο δρόμου που οδηγούσε και χρησιμοποιούσε στους αγώνες, που συμμετείχε. Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ σε αυτόν τον νικητή της ζωής, εύχεται να μπορέσει να αναδειχθεί νικητής και από αυτήν την μάχη και να είναι και πάλι δίπλα μας. Στα γήπεδα όπου τον έχουμε συνηθίσει, να παρακολουθεί από κοντά τους αγώνες του ΟΦΗ και άλλων ομάδων, αλλά και κοντά στον αθλητισμό που είναι η μεγάλη του αγάπη. Γιώργο Σηφάκη κράτα γερά και σε περιμένουμε σύντομα κοντά μας…»

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook