Δανδάλης: “Προθυμός ο Δήμαρχος για συνεργασία”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Γιάννης Δανδάλης συζήτησε το θέμα ανέγερσης νέου γηπέδου του ΟΦΗ και τόνισε ότι ο Βασίλης Λαμπρινός είναι πρόθυμος για συνεργασία με τον σύλλογο.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ ανέφερε για τη συνάντηση με τον δήμαρχο Ηρακλείου: «Ηταν μια συνάντηση που έγινε σε καλό κλίμα. Ενημερώσαμε τον δήμαρχο για το έργο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ στην πόλη. Θέσαμε κάποια θέματα του ΟΦΗ, που είναι για μας σημαντικά για το μέλλον του συλλόγου. Μας άκουσε με προσοχή και έδειξε πρόθυμος να συζητήσουμε και να συνεργαστούμε. Τον ευχαριστούμε για αυτήν την πρώτη επαφή και του ευχόμαστε καλή θητεία».

Το Δελτίο τύπου του Ερασιτέχνη

Το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΟΦΗ στο πλαίσιο των συναντήσεων που θα έχει με φορείς της πόλης, είχε την χαρά να συναντηθεί για πρώτη φορά με το νέο δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό, να τον συγχαρεί για την εκλογή και να του ευχηθεί καλή θητεία και καλή συνεργασία.

Στη συνάντηση με το νέο δήμαρχο Ηρακλείου, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τον ΟΦΗ και το Δήμο Ηρακλείου. Μεταξύ άλλων και το σοβαρό ζήτημα τη δημιουργία νέου Γηπέδου σε έκταση ιδιοκτησίας του Δήμου Ηρακλείου στη περιοχή του Σκαφιδαρά, που συνορεύει με το Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο. Ενα θέμα που είχε τεθεί και στην προηγούμενη δημοτική αρχή και το οποίο εξακολουθεί να αποτελεί ένα απο τα κυρίαρχα ζητήματα που απασχολούν τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ και την οικογένεια του ΟΦΗ γενικότερα.

Ποιοί έδωσαν το παρών στην συνάντηση

Απο πλευράς Ερασιτέχνη ΟΦΗ στη συνάντηση με τον Δήμαρχο Ηρακλείου ήταν ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ κ. Γιάννης Δανδάλης , οι Αντιπρόεδροι κ. Π. Αντωνακάκης, Β. Κλάδος, ο Ταμίας κ. Κ. Βαρβεράκης και τα μέλη Α. Κοτσιφάκης, Ν. Διαλυνάς, Γ. Μανιουδάκης και Στ. Δεληγιαννάκης.

Στην συνάντηση απο πλευράς δημοτικής αρχής ήταν ο υπεύθυνος για θέματα αθλητισμού Κώστας Βαρδαβάς.

Να σημειωθεί ότι ανάλογες συναντήσεις του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΟΦΗ με φορείς της πόλης θα συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook