Τελευταία αγωνιστική με τον ΟΦΗ να θέλει πρόκριση στο Final Four!

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Την πρόκριση στο Final Four του πρωταθλήματος θα επιδιώξει η γυναικεία ομάδα στο σημερινό παιχνίδι με την Ολυμπιάδα Υμηττού.

Τελευταία και κρίσιμη αγωνιστική σήμερα για τις γυναίκες του ΟΦΗ, που στις 16:00 αντιμετωπίζουν την Ολυμπιάδα Υμηττού στο δημοτικό γήπεδο Υμηττού. Οι γυναίκες του ΟΦΗ βρίσκονται στο -1 από την πρώτη θέση όπου ισοβαθμούν Χαλκίδα και Εργοτέλης και όλα θα κριθούν σήμερα.

Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Χατζηγιάννης Κωνσταντίνος (Πειραιά), Α βοηθός Λαμπροπούλου Σταυρούλα (Πειραιά), Β βοηθός Σγουράκης Μιχαήλ (Πειραιά) και παρατηρητής ο Κατσαδήμας Μιχαήλ (Ανατ.Αττικής).

Τα σενάρια πρόκρισης του ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ βρίσκεται στην τρίτη θέση με 33 βαθμούς και στο -1 από Αβάντες Χαλκίδας και Εργοτέλη ενώ πρέπει να πούμε πως υστερεί σε ισοβαθμία και με τις δύο ομάδες. Κατά συνέπεια θέλει δική του νίκη επί της Ολυμπιάδας Υμηττού και να μην κερδίσει μια εκ των Εργοτέλη, Χαλκίδας.

Εδώ αξίζει να αναφέρουμε και έχει ιδιαίτερη σημασία το γεγονός ότι οι δύο πρωτοπόροι του ομίλου παίζουν απέναντι σε δύο ομάδες που καίγονται για βαθμό/ους αφού ένας εκ των δύο αντιπάλων τους θα παραμείνει στην κατηγορία και ο άλλος θα υποβιβαστεί.

Ήδη έχουν υποβιβαστεί Φείδων Άργους και Αγία Παρασκευή και θα τους ακολουθήσει μια από Οδυσσέα Γλυφάδας η ΑΕΚ Μεσολογγίου που έχουν 18 και 17 βαθμούς αντίστοιχα. Γίνεται κατανοητό λοιπόν πως κανείς δεν θα είναι αδιάφορος και όλα είναι ανοικτά για να μπορέσει ο ΟΦΗ να διεκδικήσει μια ιστορική πρόκριση στην τελική φάση της.

Η βαθμολογία

  • Αβάντες Χαλκίδας 34
  • Εργοτέλης 34
  • ΟΦΗ 33

Η τελευταία αγωνιστική

  • Αβάντες Χαλκίδας – ΑΕΚ Μεσολογγίου
  • Οδυσσέας Γλυφάδας – Εργοτέλης
  • Ολυμπιάδα Υμηττού – ΟΦΗ

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook