Στο φουλ οι μηχανές της γυναικείας ομάδας του ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μετά την ανακοίνωση της παραμονής της Γεμιστού, ο ΟΦΗ έπιασε… “14αρι” στις ανανεώσεις ενώ κινείται παράλληλα για την υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού με δύο κλεισμένες προσθήκες.

Παρότι η σέντρα του πρωταθλήμα της της Α’ Εθνικής αργεί ακόμα, στην γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΟΦΗ δεν χάνουν χρόνο υλοποιώντας όλο το πλάνο που υπάρχει για την επόμενη σεζόν. Από την στιγμή που το θέμα της παραμονής του Σταμάτη Μαματζάκη ήταν και το πρώτο που έκλεισε, ακολούθησαν όλες οι κινήσεις που αφορούν το υπάρχον ρόστερ.

Ήδη ο ΟΦΗ έχει διατηρήσει τον περσινό κορμό του με 14 ποδοσφαιρίστριες να έχουν παραμείνει στην ομάδα ενώ οι ανανεώσεις πρόκειται να ολοκληρωθούν άμεσα στο επόμενο χρονικό διάστημα. Σκοπός και στόχος της Επιτροπής που τρέχει τον σχεδιασμό στην γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΟΦΗ είναι να προχωρήσουν στην συνέχεια στις μεταγραφές προκειμένου η ομάδα να παρουσιαστεί ακόμα καλύτερη σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά όπου πραγματοποίησε την καλύτερη πορεία της ιστορίας της τερματίζοντας στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Μάλιστα όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο ΟΦΗ έχει έρθει ήδη σε προφορική συμφωνία με δύο αθλήτριες και απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις για την ολοκλήρωση τους. Κάτι το οποίο αναμένεται να συμβεί άμεσα ενώ ήδη γίνονται κινήσεις για την αντικατάστρια της Ίσραελ που αποχώρησε από τον ΟΦΗ καθώς για προσωπικούς λόγους ήταν επιθυμία της να επιστρέψει στην πατρίδα της.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook