ΟΦΗ: Τέσσερις μεταγραφές – στο Ηράκλειο η Ελληνοαυστραλέζα Θεανώ Καραλουκά και η διεθνής γκολκίπερ Ζαχαρίου!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σήμερα το απόγευμα ξεκινάει και επίσημα η χρονιά για την γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΟΦΗ όπου σύμφωνα με πληροφορίες στο γήπεδο θα βρίσκονται και τα τέσσερα πρώτα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας.

Ο σχεδιασμός της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΟΦΗ συνεχίζεται απτόητος και αφού έκλεισαν όλα τα εσωτερικά μέτωπα με την διατήρηση όλων των αθλητριών που ήταν στο περσινό ρόστερ, πλέον προχωράει και στην μετραγραφική του ενίσχυση.

Ήδη στο Ηράκλειο βρίσκονται και τα τέσσερα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του ΟΦΗ με τις πληροφορίες του Gentikoule ν’ αναφέρουν πως οι δύο εξ’ αυτών είναι η 17χρονη γκολκίπερ Γαλήνη Ζαχαρίου και η Ελληνοαυστραλέζα Θεανώ Καραλουκά που πέρυσι αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Αυστραλίας με την φανέλα της Olympic Fc.

Πρόκειται για δύο πολύ σημαντικές μεταγραφές με τον ΟΦΗ να έχει πλέον μια ισχυρή τριάδα στην θέση του τερματοφύλακα καθώς ήδη ανανέωσε η Αποστολάκη και σε αυτήν προστίθεται η 17χρονη Γαληνή Ζαχαρίου που μάλιστα πριν από μερικούς μήνες είχε δοκιμαστεί στην Ισπανία και την Ρεάλ Μαδρίτης.

Όσον αφορά την Θεανώ Καραλουκά, η 21χρονη κεντρική χαφ συμφώνησε με τον ΟΦΗ, είναι ήδη στο Ηράκλειο και πρόκειται να δώσει το παρόν στην πρώτη προπόνηση. Και την ώρα που βλέπουμε αρκετές ομάδες που αγωνίζονται στην Α’ Εθνική Γυναικών να γεμίζουν το ρόστερ τους με ξένες αθλήτριες, ο ΟΦΗ συνεχίζει να επενδύει στο ελληνικό στοιχείο.

Πέραν των δύο παραπάνω μεταγραφών, ο ΟΦΗ έχει συμφωνήσει με άλλες δύο αθλήτριες που προέρχονται εκτός Ελλάδας με την μια να παίζει στην θέση του κεντρικού χαφ και την άλλη σε αυτή του εξτρέμ.

Η μοναδική απουσία από την πρώτη συγκέντρωση της γυναικείας ομάδας του ΟΦΗ θα είναι εκείνη της Ριμπάνσκα που βρίσκεται στην Εθνική ομάδα Futsal της χώρας της και μόλις ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας της θα ταξιδέψει για το Ηράκλειο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook