Πέιου στον Athletic Radio 104,2: “Πέρυσι χάσαμε την δυάδα για έναν βαθμό, γιατί να μην το πετύχουμε φέτος;”

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Ο ΟΦΗ μπαίνει στο πρωτάθλημα την Κυριακή υποδεχόμενος την ΡΕΑ και η Νάσια Πέιου μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για τις φιλοδοξίες της ομάδας ποδοσφαίρου.

Πανέτοιμος είναι ο ΟΦΗ για την πρεμιέρα της Α’ Εθνικής Γυναικών που φιλοξενεί την Κυριακή στο γήπεδο του Γαζίου την ομάδα του Ρεθύμνου (15.00) με στόχο να μπει με νίκη στο πρωτάθλημα. Η Νάσια Πέιου μίλησε στον Athletic Radio 104,2 και την εκπομπή “Θύρα 8” με τον Μανώλη Σαρρή βάζοντας ψηλά τον πήχη για τη νέα χρονιά τονίζοντας μεταξύ των άλλων πως “η αλήθεια είναι ότι μετράμε μία παρουσία ετών στην Α΄ Εθνική, ο ΟΦΗ έχει παγιώσει την θέση του και αυτό είναι πολύ θετικό”

Αναλυτικά όσα είπε η Νάσια Πέιου:

Για την καθυστέρηση της έναρξης του πρωταθλήματος: «Η αλήθεια είναι ότι έχει περάσει αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο τελευταίος μας αγώνας ήταν τέλη Απρίλη, οπότε μετράμε αρκετούς μήνες εκτός ενεργού δράσης. Δυστυχώς τα πράγματα στο γυναικείο ποδόσφαιρο δεν είναι αυτά που θα έπρεπε να είναι. Το κράτος δεν μας αντιμετωπίζει όπως αντιμετωπίζει το κρατικό πρωτάθλημα και αυτό φαίνεται από την καθυστερημένη έναρξη του πρωταθλήματος. Όχι μόνο της Α΄ Εθνικής, αλλά και των άλλων δύο».

Για τον φετινό στόχο του ΟΦΗ: «Η αλήθεια είναι ότι μετράμε μία παρουσία ετών στην Α΄ Εθνική, ο ΟΦΗ έχει παγιώσει την θέση του και αυτό είναι πολύ θετικό, γιατί προβάλλεται το νησί, επειδή έχει ανταγωνιστική ομάδα και ότι υπάρχει σωστή δουλειά και εδώ. Όχι μόνο στα αστικά κέντρα της Ελλάδας, ακόμα και σε ένα νησί. Η αλήθεια είναι ότι ο ΟΦΗ έχει κρατήσει τον βασικό κορμό των κοριτσιών, έχει κάνει και κάποιες προσθήκες από το εξωτερικό και ευελπιστούμε σε μία αντίστοιχα καλή πορεία με πέρυσι. Και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

Για την περασμένη σεζόν: «Πέρυσι είχαμε μόνο έναν πόντο διαφορά από την τελική δυάδα. Φέτος θα βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, θέλουμε να παίζουμε σωστά και οργανωμένα και το αποτέλεσμα θα έρθει. Δουλεύουμε πολύ, έχουμε ξεκινήσει προετοιμασία, ασταμάτητα, έχουμε κάνει αρκετά φιλικά μέχρι τώρα. Πιστεύω ότι θα το δείξουμε αυτό, πιστεύω θα φανεί και ελπίζω να είναι και ο κόσμος εκεί για να στηρίξει το γυναικείο ποδόσφαιρο, γιατί το χρειαζόμαστε».

Για το γυναικείο ποδόσφαιρο: «Η αλήθεια είναι ότι και οι γυναίκες μπορούν να παίξουν ποδόσφαιρο, το αποδεικνύουν αρκετά χρόνια τώρα. Είναι μία πάρα πολύ καλή ευκαιρία. Είναι και αυτό μέσα στο παιχνίδι, και οι γυναίκες μπορούμε να παίξουμε, μπορούμε να αθληθούμε και μπορούν να δουν και αντίστοιχα ωραίο ποδόσφαιρο».

Για την ραγδαία άνοδο του γυναικείου ποδοσφαίρου στην χώρα μας τα τελευταία χρόνια: «Δόξα τον Θεό, υπάρχουν αρκετές ομάδες και κάθε χρόνο πληθαίνουν όσες λαμβάνουν μέρος στα πρωταθλήματα. Είναι πάρα πολύ σημαντικό να προβάλλουμε τον γυναικείο αθλητισμό και χαίρομαι που σιγά σιγά αρχίζει να ανθίζει και στην χώρα μας. Σίγουρα υπάρχει τεράστια διαδρομή για να γίνει αντίστοιχα στις προδιαγραφές του ανδρικού. Πιστεύω ότι σιγά σιγά, τα πράγματα θα γίνονται καλύτερα».

Αναφορικά για το τι περιμένει από τον ΟΦΗ την φετινή περίοδο: «Περιμένω η ομάδα μου να παίξει ανταγωνιστικά, να διεκδικήσει τη νίκη σε κάθε παιχνίδι, να είναι ενωμένη, γιατί καλώς ή κακώς αν μία ομάδα δεν είναι ενωμένη και δεν έχει καλό κλίμα, δεν μπορεί να διεκδικήσει τίποτα. Θέλω ο ΟΦΗ να είναι ενωμένος, ομαδικός και να δείξει το πρόσωπο που έδειξε την περασμένη χρονιά. Όλα είναι πιθανά, δεν έχω δει τις υπόλοιπες ομάδες. Αν η ομάδα μου είναι καλά και παίξει το ποδόσφαιρο που μπορεί, τότε όλα είναι πιθανά».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook