Ξεκίνημα με το αριστερό για την γυναικεία ομάδα του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Με ήττα μπήκε στο 2023 και η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΟΦΗ, η οποία στο ντέρμπι με τον Εργοτέλη, που έγινε στο γήπεδο του Κρουσώνα, για την Α’ Εθνική γυναικών, γνώρισε την ήττα με 0-3.

Το σκορ αδικεί τον ΟΦΗ, ο οποίος δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που δημιούργησε, σε αντίθεση με τον Εργοτέλη.

Παράλληλα, δεν έλειψαν και τα παράπονα απο πλευράς ΟΦΗ, για την διαιτησία του Σταυρουλάκη απο το Ρέθυμνο, κυρίως για την φάση του πέναλτι με το οποίο ο Εργοτέλης κάνει το 0-2, αλλά και για ένα πέναλτι στη Χαμαλίδου, το οποίο δεν δόθηκε.

Πάντως το παιχνίδι, ήταν μια διαφήμιση του γυναικείου ποδοσφαίρου, μεταξύ δυο ομάδων που πρωταγωνιστούν στο Νότιο Ομιλο της Α’ Εθνικής.

Να σημειωθεί ότι το παιχνίδι παρακολούθησε πολύς κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο του Κρουσώνα, για να στηρίξει την προσπάθεια των κοριτσιών του ΟΦΗ.

Τα πάντα στο παιχνίδι, έγιναν στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς το πρώτο οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 0-0.

Στο 60′ ο Εργοτέλης, προηγήθηκε με γκολ της Ζέρβα (0-1).

Στο 69′ ο Εργοτέλης πέτυχε και δεύτερο γκολ (0-2), με εύστοχο χτύπημα πέναλτι της Τζόνσον, το οποίο αμφισβητήθηκε απο πλευράς ΟΦΗ.

Στις καθυστερήσεις ο Εργοτέλης, πέτυχε και τρίτο γκολ με την Μπράουν, για το τελικό 0-3.

ΟΦΗ: Ζαχαρίου, Σηφάκη, Κουκουλάκη, Κατιρτσίδου, Πέιου, Τριβυζάκη, Αεράκη, Κυδωνάκη, Καραλουκά, Χαμαλίδου, Rybanska.

Eπαιξαν και οι Πατέρνα, Karabelova, Παπακωσταντή.

Eργοτέλης: Γιαννακούλη, Ζέρβα, Γουνάκη, Van wyk jannie, Κωσταντοπούλου, Σιδηρά, Δρακωνάκη, Brown, Ραπάνη, Johnson, Molin.

Eπαιξαν και οι Νεφρού, Φανουράκη, Δρακογιαννάκη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook