Επτάρα του ΟΦΗ στην Ολυμπιάδα Υμηττού!

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Φοβερή εμφάνιση από την γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΟΦΗ, που επικράτησε το επιβλητικό 7-1 της Ολυμπιάδας Υμηττού στον Κρουσώνα!

Οι γυναίκες του ΟΦΗ ήταν εξαιρετικές στο σημερινό παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής κόντρα στην Ολυμπιάδα Υμηττού για την 7η αγωνιστική της Α’ Εθνικής γυναικών, αφού με μία φοβερή εμφάνιση πήραν τη νίκη με 7-1 φτάνοντας τους 15 βαθμούς. Το σκορ άνοιξε στο 3ο λεπτό η Καραμπέλοβα στο ντεμπούτο της, ενώ η Ριμπάνσκα έκανε το 2-0 στο 16’.

Οι φιλοξενούμενες μείωσαν στο 20’ με το τέρμα της Βενιαμίν, όμως από εκείνο το σημείο και μετά, το παιχνίδι ήταν ένας επιθετικός μονόλογος για τον ΟΦΗ. Στο 35’ η Κατιρτσίδου τραυματίστηκε και αποχώρησε από το παιχνίδι, ανησυχώντας όλους όσους βρέθηκαν στον Κρουσώνα. Με προβολή, στο 55’ η Ριμπάνσκα έκανε το 3-1, ενώ στο 63’ ήταν η σειρά της Χαμαλίδου να γράψει το όνομά της στον πίνακα των σκόρερ.

Με ένα φοβερό τέρμα η Ριμπάνσκα έφτασε στο χατ τρικ στο 67’, ενώ στο 76’ ο ΟΦΗ έκανε το 6-1 με την Τριβυζάκη. Το τελικό 7-1 πέτυχε η Χαμαλίδου στο 90+2’ με ακόμα ένα εντυπωσιακό γκολ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook