Γυναίκες ΟΦΗ: «Για τον αγώνα δεν θα κάνουμε κανένα σχόλιο»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Δημοσιεύοντας βίντεο με στιγμιότυπα από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΟΦΗ τονίζει ότι για τον αγώνα δεν θα κάνει κανένα σχόλιο, αφού θυμίζουμε ότι ο διαιτητής Μόσχου ήταν εκείνος που έκρινε το νικητή με τις αποφάσεις του.

Ο διαιτητής Μόσχου ήταν ο πρωταγωνιστής του αγώνα της Κυριακής ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον ΠΑΟΚ για την Α’ Εθνική Γυναικών, αφού με την δική του… συμβολή, η ομάδα της Θεσσαλονίκης πήρε τη νίκη.

Ο Μόσχου δεν υπέδειξε πεντακάθαρο πέναλτι για τον ΟΦΗ, ενώ δίχως κανέναν απολύτως λόγω άφησε τον Όμιλο με δέκα παίκτριες δίνοντας την τέλεια… ασίστ στον ΠΑΟΚ για να πάρει τη νίκη. Έτσι, ο ΟΦΗ σε ανακοίνωσή του για να πει ευχαριστώ σε όσους βρέθηκαν στο ΒΑΚ, τονίζει ότι δεν θα κάνει κανένα σχόλιο για το παιχνίδι.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα γνώρισε χθες η ομάδα μας στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο απο την αντίστοιχη του ΠΑΟΚ με σκόρ 0-1.

Συγχαρητήρια στα κορίτσια μας για την υπερπροσπάθεια και ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο μας για την στήριξη του για άλλη μια φορά!

Συνεχίζουμε πιο δυναμικά!!

Για τον αγώνα δεν θα κάνουμε κανένα σχόλιο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook