Παντζαρίδης: “Τα κορίτσια κάνουν υπερπροσπάθεια – Θα διεκδικήσουμε το Κύπελλο”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Για ακόμα μια φορά ο Κώστας Παντζαρίδης μίλησε με τα καλύτερα λόγια “στάζοντας μέλι” για την προσπάθεια των αθλητριών του.

Ο Κώστας Παντζαρίδης μίλησε στην ιστοσελίδα arcadia-sports.gr, μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Αστέρα Τρίπολης και αναφέρθηκε στους στόχους του ΟΦΗ, την υπερπροσπάθεια που καταβάλλουν οι αθλήτριες του αλλά και για την επόμενη σεζόν.

Οι δηλώσεις του κόουτς του ΟΦΗ:

“Συνεχίσαμε την καλή μας παρουσία στο φετινό πρωτάθλημα. Ήρθαμε με πολλές απουσίες. Τέσσερις συν μία, την Καλαβέροβα, η οποία μπόρεσε να μπει για 20 λεπτά. Είναι και αυτά μέσα στο πρόγραμμα. Έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια, όμως τα κορίτσια κάνουν υπερπροσπάθεια. Καταπολεμάμε και την κούραση μας. Ταξιδέψαμε με πολλά μποφόρ και οι περισσότερες κοπέλες δεν κατάφεραν να κοιμηθούν και να ξεκουραστούν, όμως είδατε την ενέργεια που έβγαλαν στο γήπεδο μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Σίγουρα δεν ξεκινήσαμε με στόχο το πρωτάθλημα. Δεν είναι μόνο οι παίκτριες και το υλικό που έχεις. Είναι να χτίσεις από την αρχή μια ομάδα με νοοτροπία. Να είσαι έτοιμος να κάνεις το επόμενο βήμα. Θέλαμε φέτος σε αυτό το ανταγωνιστικό πρωτάθλημα να μπούμε στην εξάδα και από εκεί και πέρα να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Τα έχουμε καταφέρει και με το παραπάνω. Είμαστε μέσα και στους δυο στόχους. Στο πρωτάθλημα είμαστε ψηλά και παλεύουμε με τον Παναθηναϊκό για τη 2η θέση. Θέλουμε να βάλουμε και ένα πρόβλημα παραπάνω στον ΠΑΟΚ. Από εκεί και πέρα εμείς πρέπει να κοιτάξουμε την επόμενη χρονιά και αν μπορούμε κάθε χρόνο να βάζουμε ένα λιθαράκι για να εδραιώσουμε την ομάδα στις υψηλές θέσεις.

Θα κυνηγήσουμε στο πρωτάθλημα όσα ματς μας έχουν απομείνει, θα διεκδικήσουμε και το Κύπελλο. Ακόμα και σήμερα να κλείναμε τη χρονιά είμαι υπερήφανος για αυτές. Είμαι περήφανος για αυτές. Είμαστε η ομάδα με τους περισσότερους εξ αναβολής αγώνες. Ερχόμαστε από νησί με πλοίο. Τρίτη ξαναμπαίνουμε στο καράβι και γυρίζουμε Παρασκευή. Την προηγούμενη εβδομάδα παίξαμε με την Καστοριά και είχαμε πέντε παίκτριες που έκαναν μια προπόνηση, λόγω εθνικών και τραυματισμών. Ακόμα και ένα ματς που δεν μπορούσε να το κερδίσουμε το διεκδικούμε μέχρι το 90′.

Για τον Αστέρα φαίνεται από τη βαθμολογική του θέση. Είναι μια ομάδα που έχει βοηθήσει πολύ στο φετινό πρωτάθλημα που βλέπουμε. Πρώτη χρονιά πρωταγωνιστεί, μας βάζει δύσκολα και πιστεύω πως θα πρωταγωνιστεί και τα επόμενα χρόνια”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook