ΟΦΑΡΑ στα Τρίκαλα και παίρνει σειρά ο ΠΑΟΚ για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με καταπληκτική εμφάνιση, ο ΟΦΗ καθάρισε τον προημιτελικό από το πρώτο 20λεπτο και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά όπου κόντρα στον ΠΑΟΚ θα διεκδικήσει την είσοδο του στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας – σε μια ιστορική αναμέτρηση που θα γίνει στο “Βαρδινογιάνειο”.

Ασταμάτητα συνεχίζουν την φρενήρη πορεία τους στην φετινή σεζόν, σε πρωτάθλημα και κύπελλο, τα κορίτσια του ΟΦΗ που προκρίθηκαν στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας κερδίζοντας στα Τρίκαλα την ομώνυμη ομάδα με 2-0.

Ο ΟΦΗ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να εξασφαλίσει την πρόκριση από το πρώτο 20λεπτο, κιόλας, του παιχνιδιού όπου πέτυχε και τα δύο γκολ της πρόκρισης. Αρχικά στο 17′ η Μουστάκ ήταν εκείνη που άνοιξε το σκορ κάνοντας το 0-1 και έξι λεπτά αργότερα η Ζέρβα διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

Πλέον μπροστά της η γυναικεία ομάδα του ΟΦΗ έχει την μεγαλύτερη, μέχρι την επόμενη, πρόκληση που είναι ο μεγάλος ημιτελικός κόντρα στον ΠΑΟΚ διεκδικώντας την είσοδο – για πρώτη φορά στην ιστορία της – στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας!

Η αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, δεν έχει οριστεί ακόμα η ημερομηνία, θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο και το Βαρδινογιάννειο.

H 11αδα του ΟΦΗ: Γκάρτνερ, Δρακογιαννάκη, Κουκουλάκη, Σηφάκη, Κωνιωτάκη, Πέιου, Κυδωνάκη, Ζέρβα, Μουστάκ, Πατερνά, Πλατανιά

Έπαιξαν ακόμα οι Καλαμπέροβα, Κατιρτσίδου, Αεράκη

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook