Κύπελλο Ελλάδας: 8 ή 15 Μαΐου ο ημιτελικός με τον ΠΑΟΚ – Την Τετάρτη 22/5 ο τελικός!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ με την πρόκριση του επί των Τρικάλων πέτυχε μια ιστορική πρόκριση και πλέον περιμένει τον ορισμό του μεγάλου ημιτελικού που θα γίνει στο ΒΑΚ.

Η γυναικεία ομάδα του ΟΦΗ έγραψε το μεσημέρι της Πέμπτης τον πρώτο ιστορικό της άθλο περνώντας στα ημιτελικά της διοργάνωσης και βέβαια έχει ανοίξει η όρεξη για τα κορίτσια του Κώστα Παντζαρίδη που δεν κρύβουν ότι θέλουν να φτάσουν μέχρι το τέλος της πορείας.

Αντίπαλος του ΟΦΗ στον ημιτελικό θα είναι ο ΠΑΟΚ που ναι μεν έχει την δική του ιστορία στο γυναικείο ποδόσφαιρο και παράλληλα φετινός πρωταθλητής όμως η πορεία των δύο ομάδων έχει δείξει πως είναι οι δύο καλύτερες στην φετινή σεζόν.

Άλλωστε νωπές είναι ακόμα οι μνήμες από την ήττα με 1-0 στο ΒΑΚ όταν ο ΟΦΗ έμεινε, δίχως λόγο, με 10 ποδοσφαιρίστριες ενώ στο 0-0 δεν είχε δοθεί υπέρ του και καθαρό πέναλτι – σε μια αναμέτρηση που ήταν ανώτερος του ΠΑΟΚ.

Όσον αφορά τον ημιτελικό, δύο είναι οι πιθανές ημερομηνίες που πρόκειται να διεξαχθεί, δεν υπάρχει άλλωστε και άλλη, αφού ο ΚΑΠ ορίζει οι αγώνες να γίνονται μόνο Τετάρτη ενώ ήδη έχει οριστεί αυτή του τελικού: Τετάρτη 22 Μαΐου.

Κατά συνέπεια, όπως αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες ο ημιτελικός με τον ΠΑΟΚ που θα διεξαχθεί στο ΒΑΚ πρόκειται να οριστεί ή για τις 8 Μαΐου ή για μια εβδομάδα μετά και συγκεκριμένα στις 15 του μήνα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook