Ζέρβα στον ΣΠΟΡ FM 104,2: “Να προκριθεί ο ΟΦΗ στον τελικό – Ο κόσμος μας δίνει μεγάλη δύναμη”

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Η μέσος του ΟΦΗ Θένια Ζέρβα μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 104,2 για την πρόκριση της γυναικείας ομάδας στα ημιτελικά και το όνειρο του τελικού.

Η γυναικεία ομάδα του ΟΦΗ επικράτησε εκτός έδρας των Τρικάλων με 2-0 και πλέον μπροστά της έναν μεγάλο ημιτελικό κόντρα στον ΠΑΟΚ που θα γίνει στο ΒΑΚ στις 8 ή στις 15 Μαΐου. Η Θένια Ζέρβα που πέτυχε το ένα από τα δύο γκολ στη νίκη πρόκριση και αποτελεί βασικό στέλεχος του ΟΦΗ την φετινή σεζόν μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 104,2 και την εκπομπή “Θύρα 8” με τον Μανώλη Σαρρή για τον φετινό ΟΦΗ και το μυστικό της εξαιρετικής πορείας του.

Αναλυτικά όσα είπε η Θένια Ζέρβα στον ΣΠΟΡ FM 104,2

Για τα συνεχόμενα παιχνίδια που καλείται να δώσει ο ΟΦΗ μέσα σε μικρό διάστημα: «Πάμε στην ημιτελική φάση όπου θα αντιμετωπίσουμε τον ΠΑΟΚ. Η αλήθεια είναι ότι το πρόγραμμα είναι πάρα πολύ πιεστικό τον τελευταίο καιρό γιατί υπάρχει και η διοργάνωση του κυπέλλου που είχε να διεξαχθεί πάρα πολλά χρόνια. Τα καταφέρνουμε πάρα πολύ καλά, οι προπονητές προσαρμόζουν τις προπονήσεις ανάλογα με το πρόγραμμα που υπάρχει. Τώρα έχουμε αρκετά παιχνίδια Τετάρτες και Κυριακές και πρέπει να πηγαίνουμε στις προπονήσεις και να στοχεύουμε σε κάθε παιχνίδι συγκεκριμένα».

Για το εάν περίμενε η ομάδα να βρίσκεται 2η στο πρωτάθλημα και στα ημιτελικά του κυπέλλου: «Πίστευα κάτι τέτοιο. Σε όποια ομάδα πηγαίνω θέλω να στοχεύω ψηλά. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε μία πάρα πολύ καλή πορεία, έχουμε μείνει στην δεύτερη θέση για αρκετό καιρό. Τώρα είμαστε ισοβαθμία με τον Παναθηναϊκό. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει αρκετή διαφορά στους βαθμούς με τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ, οπότε εστιάζουμε πιο πολύ στο κύπελλο».

Για το «μυστικό» του ΟΦΗ την φετινή σεζόν: «Προφανώς υπάρχουν και οι λίγο πιο αρνητικές ημέρες, που είμαστε κουρασμένες, υπάρχει ένταση. Έχουμε ένα πάρα πολύ καλό ρόστερ φέτος, οι προπονητές μας και το διοικητικό τιμ είναι πολύ κοντά μας, κάτι που παίζει πολύ σημαντικό ρόλο για την ψυχολογία ενός παίκτη. Προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό και στις προπονήσεις και στους αγώνες. Αυτό φαίνεται και έχουμε ανταμειφθεί, από την μέχρι τώρα πορεία μας στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο».

Για τον ημιτελικό κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ: «Φυσικά το θέλουμε πάρα πολύ. Όλες οι ομάδες είναι πολύ ανταγωνιστικές, το επίπεδο έχει ανέβει πάρα πολύ και αυτό είναι πολύ σημαντικό και για την χώρα μας και για τον γυναικείο αθλητισμό. Θα προετοιμαστούμε ανάλογα γιατί θα είναι ένα πάρα πολύ δυνατό ματς και ευελπιστούμε σε ένα θετικό αποτέλεσμα. Το παιχνίδι που είχαμε παίξει στο Ηράκλειο ήταν πολύ καλό και για τις δύο πλευρές. Υπήρξαν πολλές ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες. Το ματς κρίθηκε ξεκάθαρα στις λεπτομέρειες και πιστεύουμε ότι θα έχουμε μία καλή απόδοση. Ευελπιστούμε να έχουμε και τον κόσμο μας στο γήπεδο, να μας στηρίξουν όπως έχουν κάνει στα παιχνίδια του πρωταθλήματος και του κυπέλλου, γιατί μας δίνουν πολύ μεγάλη δύναμη να συνεχίζουμε την προσπάθειά μας. Φυσικά και ανυπομονούμε να παίξουμε το παιχνίδι, προηγείται το παιχνίδι με τα Γρεβενά την Κυριακή για το πρωτάθλημα. Ψυχολογικά όμως πρέπει να προετοιμαστούμε και για τον ημιτελικό γιατί θα είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο ματς. Λογικά θα γίνει μετά το Πάσχα και μετά τις γιορτές, δεν είναι ακόμα σίγουρη η ημερομηνία, δεν έχει οριστεί, οπότε κι εμείς περιμένουμε για να προετοιμαστούμε κατάλληλα».

Για το τι γεύση αφήνει στις παίκτριες η φετινή χρονιά: «H πορεία του ΟΦΗ φέτος είναι πάρα πολύ θετική, νομίζω είναι η καλύτερη πορεία στην ιστορία της ομάδας. Όπως φαίνεται κάνουμε μία πάρα πολύ καλή πορεία στο κύπελλο, οπότε μέχρι στιγμής τα πράγματα είναι πάρα πολύ καλά».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook