Pics + Video | “Πάτησε” Άπελντορν ο Γιώργος Σίμος

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Λίγο πριν τις 6.00 το απόγευμα, ο νέος τεχνικός του ΟΦΗ μαζί με τον Γιάννη Κεσόγλου έφτασαν στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή. Το Gentikoule τον υποδέχτηκε και κατέγραψε τα πάντα.

Μαζί με τον Παύλο Αδάμο, που ήταν μάλιστα συμπαίκτες στον ΟΦΗ, ο Γιώργος Σίμος έφτασε στο ξενοδοχείο του ΟΦΗ. Η πτήση από Αθήνα είχε καθυστέρηση με αποτέλεσμα ο νέος τεχνικός του ΟΦΗ να φτάσει στο Άπελντορν λίγο μετά τις 6.00, παρότι στην ομάδα τον περίμεναν λίγο πριν τις 5.30. Μαζί του ήταν και ο νέος γυμναστής της ομάδας Γιάννης Κεσόγλου που μπήκαν στο ξενοδοχείο και ο πρώτος παίκτης που γνωρίστηκε με το νέο προπονητή του ΟΦΗ ήταν ο Ρικάρντο Βαζ όταν συναντήθηκαν τυχαία στον διάδρομο.

Αμέσως, ο Γιώργος Σίμος πήγε και συναντήθηκε με τον Διευθυντή Ποδοσφαίρου της ΠΑΕ Γιάννη Σαμαρά ξεκινώντας το χτίσιμο της επόμενης περιόδου. Ο ΟΦΗ έχει προπόνηση στις 7.00 ώρα Ελλάδας ωστόσο λόγω του ότι καθυστέρησε να φτάσει στην Ολλανδία, δεν είναι ακόμα σίγουρο ότι θα κάνει σήμερα την πρώτη προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook