Ο προσηλωμένος Νέιρα

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Στον ΟΦΗ έχουν απαιτήσεις από τον Αργεντινό που δείχνει από την πρώτη στιγμή ότι φέτος περιμένει και ο ίδιος περισσότερα από τον εαυτό του.

Ο Χουάν Νέιρα είναι ιδιαίτερα προσηλωμένος στην καθημερινότητα του ΟΦΗ και σχεδόν η φωνή του δεν ακούγεται στις προπονήσεις στο Άπελντορν. Συγκεντρωμένος, πάει πρώτος στην προπόνηση και δουλεύει πάρα πολύ, όχι μόνο με την υπόλοιπη ομάδα αλλά και σε ατομικό επίπεδο. Άλλωστε, πέρυσι έδειξε μεγάλα δείγματα της αξίας του παρότι, συγκριτικά με ότι περίμεναν στον ΟΦΗ, έχασε πολλά παιχνίδια λόγω των προβλημάτων τραυματισμού που αντιμετώπιζε.

Το γεγονός ότι ο Αργεντινός εμφανίστηκε πολύ πιο “στεγνός” σε σχέση με την περίοδο που έφυγε από την Ελλάδα, δείχνει και την διάθεση του να δείξει ακόμα περισσότερα πράγματα τη νέα χρονιά. Συν τοις άλλοις, αυτό που λένε όλοι στην Ολλανδία είναι ότι ένας παίκτης όπως ο Νέιρα, που πέρυσι αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην Ευρώπη – μετά από πάρα πολλά χρόνια – θα είναι σε θέση να δώσει περισσότερα τη νέα σεζόν. Η προσαρμογή του στα δεδομένα του ΟΦΗ είναι μεγαλύτερη αλλά και πιο εύκολη σε σχέση με το καλοκαίρι του 2018 όταν και ήρθε στην Ελλάδα όπου ο μοναδικός με τον οποίο μπορούσε να συννεννοηθεί ήταν ο συμπατριώτης του, Μιγκέλ Μεγιάδο.

Πλέον, στον ΟΦΗ βρίσκονται αρκετοί “λατίνοι” όπως οι Βαζ, Φερέιρα, Σεμέντο και κατά συνέπεια είναι και για τον ίδιο ένα σημαντικό πλεονέκτημα προσαρμογής…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook