Οι πρώτες “ομάδες” του Γιώργου Σίμου – έδειξε 11αδα εν όψει Άντερλεχτ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Έχοντας συνεχώς μαζί του τις σημειώσεις του, ο 41χρονος τεχνικός χώρισε σε ομάδες τους παίκτες του στην απογευματινή προπόνηση.

Στην κυκλοφορία της μπάλας και το πως ο ΟΦΗ πρέπει να επιτίθεται, εστίασε ο Γιώργος Σίμος στην απογευματινή προπόνηση της Δευτέρας. Ουσιαστικά, ήταν η πρώτη προπόνηση με μπάλα που ο τεχνικός του ΟΦΗ έκανε ο ίδιος δίνοντας τις εντολές στους ποδοσφαιριστές του.

Έτσι, χώρισε ο ίδιος τους ποδοσφαιριστές του σε δύο ομάδες βάζοντας τους να ανταποκριθούν στην κυκλοφορία της μπάλας σε κλειστούς χώρους. Από την μια πλευρά διάλεξε τους Μπράουν, Νέιρα, Μάνο, Νάστο, Σεμέντο, Σάσι, Μεγιάδο, Αντίλ Ναμπί και Σουρνάκη. Αυτή η ομάδα δείχνει να συγκεντρώνει και τις περισσότερες πιθανότητες για να ξεκινήσει κόντρα στην Άντερλεχτ στο φιλικό της Τετάρτης, ειδικά από την στιγμή που οι Νέιρα, Μάνος δεν αγωνίστηκαν καθόλου στο παιχνίδι με την Μπέρσοτ.

Στην άλλη ομάδα αγωνίστηκαν οι Σακόρ, Μπολάκης, Περδίκης, Γιαννούλης, Οικονόμου, Ντίνας, Κοροβέσης, Μαρινάκης και Σαμίρ Ναμπί.

Η πρώτη ομάδα δείχνει να έχει και τις περισσότερες πιθανότητες για να ξεκινήσει κόντρα στους Βέλγους όπου είναι δεδομένο πως θα υπάρχουν και αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με το ματς του Σαββάτου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook