Πλάνα 11αδας από τον Σίμο – με Μάνο κόντρα στην Άντερλεχτ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Όπως φάνηκε στην απογευματινή προπόνηση, ο τεχνικός του ΟΦΗ δείχνει να έχει καταλήξει στο αρχικό σχήμα για το παιχνίδι κόντρα στους Βέλγους.

Το πιο δυνατό φιλικό παιχνίδι κατά την διάρκεια της παρουσίας του στην Ολλανδία, θα δώσει ο ΟΦΗ το απόγευμα (7.00 ώρα Ελλάδας LIVE Αthletic Radio 104,2 / Gentikoule) της Τετάρτης που θα αντιμετωπίσει στις Βρύξελλες την ενισχυμένη Άντερλεχτ. Πρόκειται για ένα φιλικό παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων, περισσότερες και από εκείνο με τον Άγιαξ, καθώς ο Βενσάν Κομπανί σκοπεύει – όπως αναφέρουν οι Βέλγοι στα ρεπορτάζ τους – να χρησιμοποιήσει βασικούς ποδοσφαιριστές.

Mάλιστα, η Άντερλεχτ αντιμετώπισε την Μπενφίκα πριν από λίγες ημέρες επικρατώντας των Πορτογάλων με 2-1, οπότε γίνεται κατανοητό πως για τον ΟΦΗ θα είναι ένα πολύ σοβαρό crash test. Στην προπόνηση που έγινε στο Άπελντορν, το απόγευμα της Τρίτης, ο Γιώργος Σίμος φανέρωσε τα πλάνα του αναφορικά με το παιχνίδι κόντρα στους Βέλγους όπου αναμένεται να κάνει ντεμπούτο και ο Δημήτρης Μάνος. Ο επιθετικός του ΟΦΗ δείχνει στην Ολλανδία πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση, όπως και ο Φερέιρα με τον 21χρονο Βραζιλιάνο να ετοιμάζεται να πάρει φανέλα βασικού κόντρα στην Άντερλεχτ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook