Λεωνίδας Σακούτης: 34 χρόνια στον ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Από τα χέρια του έχουν περάσει εκατοντάδες παίκτες και όλοι είχαν να πουν για τα “μαγικά του χέρια”. Κύριες και κύριοι, ο Λεωνίδας Σακούτης που φέτος συμπληρώνει 34 χρόνια στον αγαπημένο του ΟΦΗ.

Τα 34 χρόνια του στον ΟΦΗ συμπληρώνει φέτος ο Λεωνίδας Σακούτης, ο άνθρωπος που από τα χέρια του, με χαμόγελο πάντα στο πρόσωπο του, έχει φροντίσει εκατοντάδες ποδοσφαιριστές στις τρεις δεκαετίες της ενασχόλησης του με την αγαπημένη του ομάδα. Ένας εργάτης του ΟΦΗ που ποτέ δεν άφησε την ομάδα, ζώντας τις πιο δύσκολες και σκοτεινές εποχές της.

Ο αιώνιος μασέρ του ΟΦΗ είναι αυτήν την στιγμή ο παλιότερος μέσα στην ομάδα. Πάντα τον αγαπούν οι ποδοσφαιριστές γιατί γνωρίζουν πολύ καλά πως δεν χαλάει χατήρι σε κανέναν και βρίσκεται δίπλα τους, όποια στιγμή και αν τον χρειαστούν.

Ο αγαπημένος “Λεώ” όλου του ΟΦΗ έχει μόνο φιλίες από την παρουσία του στην ομάδα και δεν είναι τυχαίο πως κάθε χρονιά που έρχεται δένεται με όλους όσους αποτελούν νέα πρόσωπα στον σύλλογο.

Στην παρακάτω φωτογραφία τον βλέπετε μαζί με τον γενικό αρχηγό του ΟΦΗ Παύλο Αδάμο και τους  φυσικοθεραπευτές της ομάδας Μάρκο Μίγκλη και Κίμωνα Φρουδάκη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook