Ο MVP του φιλικού με την Άντερλεχτ…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Στο χθεσινό παιχνίδι του ΟΦΗ με την Άντερλεχτ αρκετοί ποδοσφαιριστές ήταν αυτοί που ξεχώρισαν όμως όπως γίνεται πάντα ένας θα έβγαινε ο MVP με το Gentikoule να σας τον δίνει αιτιολογώντας και την απόφαση αυτή.

Δεν είναι μόνο το γκολ που πέτυχε και έκρινε την φιλική αναμέτρηση για να βγάλει κάποιος τον Σακόρ ως MVP της χθεσινής αναμέτρησης.

Ο Νορβηγός μέσος ήταν καταλύτης στην μεσαία γραμμή στο χθεσινό φιλικό και δίπλα στον Μεγιάδο σίγουρα έδειξε ότι φέτος ο ΟΦΗ θα έχει ένα δυνατό κέντρο. Ο Σακόρ κρατούσε μπάλα, άνοιγε χώρους στα εξτρέμ, ενώ και οι κινήσεις του προς την επίθεση ήταν κάτι που έλειπαν από τον ΟΦΗ την περασμένη χρονιά (δείτε την φάση του γκολ).

Εφόσον πάρει την μπάλα στην κατοχή του πολύ δύσκολο να του πάρει κάποιος την μπάλα με τους παίκτες της Άντερλεχτ να ρίχνουν αρκετές φορές δύο και τρεις ποδοσφαιριστές πάνω του.

Αναμφίβολα θα είναι η αποκάλυψη του φετινού ΟΦΗ ο Σακόρ εφόσον συνεχίσει σε αυτό το ρυθμό, αφού φανταστείτε ακόμα έχουμε Ιούλιο… Εχτές ήταν ο κορυφαίος της αναμέτρησης για την ομάδα του Γιώργου Σίμου και άπαντες θέλουν να τον δουν να συνεχίσει έτσι.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook