Man to Man με τους παίκτες του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Το Gentikoule.gr σκιαγραφεί τις εμφανίσεις των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ μετά το παιχνίδι με τον Άγιαξ και γράφει ένα μικρό σχόλιο για τον κάθε ένα.

Σωτηρίου: Μπορεί να δέχτηκε τα γκολ, ωστόσο δεν είχε μερίδιο ευθύνης σε κανένα από αυτά. Μάλιστα έκανε και καλές επεμβάσεις βγάζοντας και σωστές μπαλιές για να βγει επίθεση από τον ΟΦΗ.

Μπράουν: Όσο αγωνίστηκε θύμισε τον περυσινό Μπράουν με τα τρεξίματα του τις προωθήσεις του και την σωστή αμυντική του λειτουργία. Όμως η τύχη του γύρισε την πλάτη και αποχώρησε τραυματίας.

Κοροβέσης: Σταθερός σε ακόμα ένα παιχνίδι βοήθησε και επιθετικά αλλά και αμυντικά τον ΟΦΗ έχοντας ελάχιστα λάθη.

Γιαννούλης: Είχε τα προβλήματα του σήμερα κόντρα στην ποιότητα του Άγιαξ όμως σε αρκετές περιπτώσεις έδωσε τις λύσεις στην άμυνα.

Νάστος: Το ίδιο ισχύει και με τον αρχηγό του ΟΦΗ, που έπαιξε πάλι κατά συνθήκη κεντρικός αμυντικός.

Μεγιάδο: Πραγματικό εργαλείο που μπορεί να σου λύσει τα πάντα. Ο Αργεντίνος και σήμερα έκανε αρκετά χιλιόμετρα κρατώντας το κέντρο σε πολύ καλά επίπεδα.

Σακόρ: Παιχνίδι με παιχνίδι γίνεται καλύτερος ο Νορβηγός που και σήμερα παρά την ποιότητα του αντιπάλου έχασε ελάχιστες φορές την μπάλα από τα πόδια του.

Ναμπί: Βρήκε τον καλό του εαυτό ο Άγγλος, αφού όσο είχε την μπάλα στα πόδια του έβγαζε σωστές μεταβιβάσεις έχοντας μάλιστα και ασίστ.

Τσιλιανίδης: Ήταν πολύ θετικός στο σημερινό παιχνίδι πετυχαίνοντας μάλιστα και γκολ. Φάνηκε τι μπορεί να κάνει μέσα στο ματς εφόσον γίνει έτοιμος 100%.

Σεμέντο: Ο MVP της ομάδας. Ο Πορτογάλος ήταν παντού στο γήπεδο σκόραρε το ένα γκολ, ενώ στο δεύτερο μοίρασε τις ασίστ. Για να μην πούμε ότι βρέθηκε και σε όλες τις φάσεις του ΟΦΗ όσο ήταν στο παιχνίδι.

Σάσι: Ακόμα τρέχει ο Τυνήσιος. Πολύ καλή παρουσία από τον Σάσι, ο οποίος έκανε την ζωή δύσκολη των αμυντικών του Άγιαξ από την πίεση.

Οι αλλαγές:

Φερέιρα: Δείχνει πως ακόμα ψάχνει τον καλό του εαυτό δεν έβγαλε αρκετά πράγματα και σήμερα.

Νέιρα: Κράτησε λίγο παραπάνω την μπάλα στην κατοχή του, ωστόσο και πάλι έμπαινε με…χίλια στις φάσεις κάνοντας ακόμα και τάκλιν.

Μάνος: Έχασε την ευκαιρία να σκοράρει και να του δώσει ώθηση το γκολ, ωστόσο δείχνει πως ακόμα ψάχνει τα πατήματα του.

Μαρινάκης: Δεν φάνηκε αρκετά στο παιχνίδι πέρα από κάποιες κούρσες…

Δερμιτζάκης: Αγωνίστηκε λίγα λεπτά κάνοντας παράλληλα και μια σπουδαία επέμβαση.

Για τους υπόλοιπους δεν υπάρχει εικόνα αφού αγωνίστηκαν λίγα λεπτά.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook