Τι μας έμεινε από το Άγιαξ – ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Το Gentikoule.gr ήταν το μοναδικό Ελληνικό μέσο που βρέθηκε στο Έπε και σας μεταφέρει όλα όσα δεν έδειξαν οι κάμερες και ο φωτογραφικός φακός.

Το φιλικό του ΟΦΗ με τον Άγιαξ είχε τεράστια σημασία για την ιστορία του συλλόγου, παρά το αποτέλεσμα που ήταν το τελευταίο που κοιτάζουν στην ομάδα. Ήταν ένα φιλικό κόντρα στην μεγαλύτερη ομάδα της Ολλανδίας και το Gentikoule.gr σας καταγράφει στιγμές που δεν είδατε από την κάμερα.

1: “Τρελάθηκαν” οι Ολλανδοί με τον κόσμο

Ο κόσμος του ΟΦΗ έδωσε δυναμικό παρών στο Έπε και με συνθήματα τύμπανα και ωραία παρέα έδωσαν μια διαφορετική ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Μάλιστα μας ρωτούσαν αν ερχόταν από την Κρήτη και στην καταφατική μας απάντηση δεν το πίστευαν λέγοντας πως δεν το έχουν ξαναδεί.

2) Η αγάπη των… πιτσιρικάδων σε παίκτες του ΟΦΗ

Οι παίκτες του ΟΦΗ δεν έχουν ξαναζήσει στιγμές όπου νεαρά παιδιά ζητούσαν φωτογραφίες, αυτόγραφα αλλά και χειραψίες. Αυτό το έκαναν οι φίλαθλοι του Άγιαξ και οι παίκτες του Γιώργου Σίμου έμειναν έκπληκτοι.

3) Οι… Αρώνηδες στην Ολλανδία για τον ΟΦΗ

Στο Έπε βρέθηκε και ένα πρώην στέλεχος του Δ.Σ. του ΟΦΗ, Ο λόγος για τον Γιάννη Αρώνη, ο οποίος έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον Γιάννη Σαμαρά και βρέθηκε στην Ολλαδνία για να δει από κοντά την ομάδα. Μαζί του ήταν και ο γιος του Γιώργος ο οποίος έχει δείξει αρκετές φορές την αγάπη του για την ομάδα.

4) Η φανέλα με τις υπογραφές των παικτών του ΟΦΗ

Μια οικογένεια Ολλανδών σταματούσε κάθε ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ προκειμένου να υπογράψουν μια περυσινή φανέλα της ομάδας αλλά και να φωτογραφηθούν μαζί τους έχοντας της για… ενθύμιο.

5) Τα… μπράβο του Χούντελαρντ στον Γιάννη Σαμαρά.

Ο Διευθυντής ποδοσφαίρου του ΟΦΗ έχει φάει με το… κουτάλι τα γήπεδα της Ολλανδίας και όχι μόνο και έχει παντού γνωστούς. Έτσι δεν θα γινόταν να μην έχει και εχτές με τον Χούντελαρντ και άλλους παίκτες του Άγιαξ να βρίσκουν τον ίδιο  συγχαίροντας τον για την εικόνα που έβγαλε η ομάδα.

6) Οι εξέδρες που γέμισαν ασφυχτικά

Ήταν πρώτη φορά που στην περιοχή Έπε γινόταν ένα τέτοιο μεγάλο φιλικό και ο κόσμος του Άγιαξ γέμισε ασφυχτικά το γήπεδο βάζοντας μάλιστα και οπαδούς γύρω από το γήπεδο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook