“Αγριεύει ο καιρός” στην Ολλανδία – καταιγίδες και αστραπές στο Τίλμπουργκ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τι και αν τις τελευταίες ημέρες ο υδράργυρος φτάνει στους 40 βαθμούς στην Ολλανδία έχοντας τρελάνει τους πάντες ; Στην επίσημη σελίδα της Βίλεμ, αναρτήθηκε έκτακτο δελτίο καιρού για τις επόμενες ώρες.

Ο καιρός… τρελάθηκε στην Ολλανδία για τα καλά, αφού από τους καύσωνες πάμε στις καταιγίδες, όμως ενημέρωσε στην επίσημη σελίδα της η ομάδα που θα αντιμετωπίσει ο ΟΦΗ στο τελευταίο φιλικό.

Ο ΟΦΗ αύριο θα αντιμετωπίσει την Βίλεμ στις 14:30 (15:30 ώρα Ελλάδας) με την Ολλανδική ομάδα με αφορμή την “ημέρα του Βασιλιά” είχε στήσει… πάρτι πριν την σέντρα της αναμέτρησης για τον κόσμο που αναμενόταν να γεμίσει και το γήπεδο, ωστόσο ο καιρός φαίνεται να χαλάει τα σχέδια των ανθρώπων της ομάδας, αφού μετά από συνάντηση των ανθρώπων εχτές το βράδυ αποφασίστηκε η ματαίωση της εκδήλωσης.

Ωστόσο αυτό δεν επηρεάζει το φιλικό που θα δώσει η ομάδα του Γιώργου Σίμου με την Βίλεμ, αφού θα ξεκινήσει κανονικά, εκτός και αν οι μετεωρολόγοι κρίνουν πως η κατάσταση του καιρού θα εμποδίσει την σέντρα της αναμέτρησης.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook