Μια ενδεκάδα που μπορούμε να δούμε και στην Super League

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Γιώργος Σίμος ξεκίνησε στο τελευταίο φιλικό του ΟΦΗ στην Ολλανδία με μια ενδεκάδα που συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να είναι και στο πρωτάθλημα της Super League.

Πιο συγκεκριμένα αν εξαιρέσουμε την θέση του Νάστου που θα καλυφθεί από την μεταγραφή του στόπερ και του Δεληγιαννίδη που θα δώσει “μάχη” με τον Κοροβέση για μια θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας, οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές έχουν μεγάλο ποσοστό να ξεκινούν βασικοί στα παιχνίδια πρωταθλήματος μιας και μέχρι τώρα έχουν ξεχωρίσει στην προετοιμασία.

Πιο συγκεκριμένα εφόσον δεν έχει έρθει ακόμα τερματοφύλακας και με την εικόνα που δείχνει ο Σωτηρίου δεν φαίνεται να χάνει την έναρξη του πρωταθλήματος, όπως και ο Γιαννούλης με τον Μαρινάκη. Το ίδιο ισχύει και για τους Μεγιάδο, Σακόρ αλλά και Σεμέντο με τους τρεις να είναι οι κορυφαίοι της ομάδας στην Ολλανδία…

Να υπενθυμίσουμε την ενδεκάδα στον κόσμο που ίσως να μην παρακολούθησε το παιχνίδι: Σωτηρίου, Γιαννούλης, Νάστος, Δεληγιαννίδης, Μαρινάκης, Μεγιάδο, Σακόρ, Νέιρα, Τσιλιανίδης, Σεμέντο και Μάνος.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook