Εδώ Ολλανδία: Με τον στόπερ θα είναι διαφορετικά τα πράγματα

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Στο άρθρο της ημέρας στο Gentikoule.gr ο Κώστας Παπαδόπουλος σχολιάζει το τελευταίο φιλικό παιχνίδι του ΟΦΗ που παρά την ήττα άφησε ελπίδες για την συνέχεια.

Ναι ο ΟΦΗ έχασε από την Βίλεμ με 2-1, ωστόσο κανείς δεν παρατηρεί εκτός από το αποτέλεσμα πως η ομάδα βασίζει σε σωστά πλάνα για μια καλή χρονιά, αφού μην ξεχνάμε έχουμε μπροστά μας ένα γεμάτο μήνα για την έναρξη της σεζόν στο πρωτάθλημα της Super League Η ήττα από την Βίλεμ δεν ήταν έκπληξη αφού οι Ολλανδοί είναι έτοιμοι αφού την Παρασκευή παίζουν το πρώτο τους επίσημο παιχνίδι. .

Ο ΟΦΗ αγωνίστηκε με μια ενδεκάδα που δεν θα μου κάνει έκπληξη να την δούμε και σε πρωτάθλημα αφού όλοι αυτοί που έπαιξαν προοριζόταν για βασικοί εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις.

Μπορεί ο ΟΦΗ να διόρθωσε ορισμένα πράγματα στο σημερινό φιλικό το πρόβλημα στην άμυνα ακόμα ταλαιπωρεί την ομάδα, ωστόσο με την μεταγραφή του κεντρικού αμυντικού το… συγκρότημα του Γιώργου Σίμου θα είναι αυτόματα δύο λέβελ πάνω. Η μπάλα βγαίνει σωστά, οι επιθέσεις λειτουργούν σε πρότυπα ομάδας όπως είδαμε στα φιλικά.

Κανείς δεν κοιτάζει το δάσος παρά μόνο το δέντρο. Η υπομονή είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνει φέτος ο οπαδός του ΟΦΗ αφού η ομάδα είναι καινούργια και ακόμα χτίζεται.

ΥΓ1: Ο Σεμέντο μέρα με την μέρα δείχνει πως θα αρρωστήσει κόσμο στο γήπεδο
ΥΓ2: Μεγιάδο – Σακόρ δεν χορταίνεις να βλέπεις
ΥΓ3: Με το που έρθει ο στόπερ θα είναι ο ΟΦΗ
ΥΓ4: Και ακόμα δεν ξεκίνησε ο Μάνος…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook