Ένα μάθημα για τη συνέχεια η προετοιμασία για τα… πιτσιρίκια

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο ΟΦΗ φέτος είχε την ευκαιρία να κάνει προετοιμασία στο εξωτερικό να αντιμετωπίσει μεγάλες ομάδες αλλά και να έχει δίπλα του ένα δάσκαλο του ποδοσφαίρου τον Γιάννη Σαμαρά.

Τα… πιτσιρίκια που βρέθηκαν εδώ θα έχουν να το λένε στις παρέες τους και στο μέλλον αφού είναι μια μοναδική εμπειρία να κοντραριστείς με Άντερλεχτ, Άγιαξ και άλλες ομάδες της Ολλανδίας…

Πέρα από αυτό έχουν κερδίσει κάτι που άλλοι θα πλήρωναν για να το έχουν. Μάθημα από τον Γιάννη Σαμαρά. Ο Διευθυντής ποδοσφαίρου της ομάδας σε κάθε ευκαιρία συζητάει με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές το τι πρέπει να κάνουν σωστά μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να μπορέσουν να κάνουν το βήμα παραπάνω στην καριέρα τους.

Οι ώρες είναι αμέτρητες που μπορείς να μιλήσεις για ποδόσφαιρο με τον Γιάννη Σαμαρά και σε κάθε προπόνηση βλέπουμε τους νεαρούς παίκτες να περιμένουν μια ατάκα η λύση από τον διευθυντή ποδοσφαίρου.

Αναμφίβολα είναι μια μεγάλη εμπειρία και για την ζωή αλλά και για την συνέχεια του ποδοσφαίρου και πρέπει να αισθάνονται τυχεροί που βρίσκονται στην Ολλανδία.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook