Τι κρατάει από την Ολλανδία ο ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Αύριο η ομάδα αναχωρεί από την Ολλανδία για να επιστρέψει στην βάση της, όπου εκεί μετά από λίγες μέρες ξεκούραση θα συνεχιστεί η προετοιμασία για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Ο Γιώργος Σίμος και οι συνεργάτες του φεύγοντας από την Ολλανδία κρατάνε αρχικά τις εμπειρίες των φιλικών αφού είχε την τύχη η ομάδα να αγωνιστεί με μεγάλα κλάμπς και να ξανά ακουστεί το όνομα της στην Ευρώπη για καλό αυτή την φορά.

Πέρα από αυτά ας πάμε στο αγωνιστικό κομμάτι. Ο ΟΦΗ μπορεί να κρατήσει από την Ολλανδία το επιθετικό ποδόσφαιρο που δουλεύτηκε όλες αυτές τις ημέρες και το πρέσινκ πάνω στην μπάλα κάτι που αγαπάει ο Γιώργος Σίμος αλλά και η ομάδα αφού θέλουν να χτιστεί πάνω σε αυτό.

Παράλληλα θα μπορέσει να κρατήσει τις πάσες και το ποσοστό αυτών, μιας και ο ΟΦΗ σπάει κάθε περυσινό ρεκόρ του και είμαστε ακόμα στην προετοιμασία και με ομάδες πιο έτοιμες. Τελευταίο και πιο σημαντικό το κλίμα που υπάρχει αφού τόσες μέρες δεν έχει δημιουργηθεί το παραμικρό έχοντας ο ένας σεβασμό για τον άλλο…

Δεν είναι λίγα αυτά που δούλεψαν στον ΟΦΗ μέσα σε 20 μέρες και πλέον αυτά μένει να τα τελειοποιήσουν στο Ηράκλειο βάζοντας και τις μεταγραφές στο… κόλπο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook