Προετοιμασία για τον ΟΦΗ μέσω φιλικών…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με φιλικά παιχνίδια κόντρα στην ομάδα του Ρεθύμνου συνεχίζεται η προετοιμασία του ΟΦΗ για το πρώτο παιχνίδι που θα δώσει έπειτα από 2,5 ολόκληρους μήνες. Οι παίκτες του Γιώργου Σπαγουλάκη θα αντιμετωπίσουν το ΝΟ Χανίων την Μεγάλη Τετάρτη στο παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο κολυμβητήριο Ηρακλείου αν και θα είναι τυπικά φιλοξενούμενος αφού το κολυμβητήριο Χανίων παραμένει κλειστό.

Παρά τις δεδομένες δυσκολίες που υπάρχουν από την πλευρά των αθλητών μένοντας εκτός πισίνας από τις αρχές Φεβρουαρίου, οι παίκτες του ΟΦΗ καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια ώστε να παρουσιαστούν πανέτοιμοι εν όψει των επόμενων αγώνων του πρωταθλήματος της Α2. Για αυτόν τον λόγο, προγραμματίστηκαν και φιλικά παιχνίδι με το ΝΟ Ρεθύμνου προκειμένου οι παίκτες του ΟΦΗ να επανέλθουν σε συνθήκες αγώνα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Το ευχάριστο είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα απέναντι στην πρωτοπόρο ομάδα του ΝΟ Χανίων αφού με τις κατάλληλες κινήσεις που έχουν γίνει από την πλευρά του σωματείου θα βρίσκονται στο Ηράκλειο όλοι οι παίκτες του ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook