«Κομπλέ» ο ΟΦΗ για την πρώτη «ναυμαχία»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μετά την επιστροφή στις πισίνες και τον αγώνα με το ΝΟ Χανίων, πλέον στον ΟΦΗ στρέφουν την προσοχή τους στο παιχνίδι με τον Άγιο Νικόλαο όπου μοναδικός στόχος είναι η νίκη.

Ο Γιώργος Σπαγουλάκης δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και έχει στην διάθεση του όλους τους παίκτες του καθώς άπαντες έχουν επιστρέψει στο Ηράκλειο και σήμερα το βράδυ θα πέσουν στην πισίνα. Η αυριανή αναμέτρηση(20.00) είναι η πιο κρίσιμη στο φετινό πρωτάθλημα μιας και ο ΟΦΗ θέλει μόνο τη νίκη προκειμένου να παραμείνει ζωντανός στο κυνήγι της εισόδου στο Final 6.

Η αναμέτρηση με τον Άγιο Νικόλαο είναι ιδιαίτερα κρίσιμη αφού αφενός ο ΟΦΗ διαθέτει την ποιότητα αλλά και το ρόστερ για να πάρει τη νίκη απέναντι στην ουραγό ομάδα του πρωταθλήματος και αφετέρου γιατί το αυριανό παιχνίδι αποτελεί το πρώτο από τα δύο που ακολουθούν στο Ηράκλειο. Και μπορεί αύριο ο ΟΦΗ να αγωνιστεί ως φιλοξενούμενος όμως το γεγονός ότι παίζει στο Ηράκλειο θέλει να το εκμεταλλευτεί στον μέγιστο βαθμό ώστε να πετύχει δύο νίκες στα παιχνίδια που ακολουθούν, το επόμενο κόντρα στο Μαρούσι ώστε ο ΟΦΗ να έρθει ακόμα πιο κοντά στον στόχο του.

Η αισιοδοξία για την επίτευξη του στόχου πηγάζει τόσο από την ποιότητα που διαθέτει η ομάδα όσο και από την εμφάνιση κόντρα στο ΝΟ Χανίων. Μια εμφάνιση που σκόρπισε χαμόγελα αισιοδοξίας για την συνέχεια του πρωταθλήματος αφού ο ΟΦΗ παρουσίασε μια πολύ καλή εικόνα παρά το γεγονός ότι προερχόταν από δίμηνη αποχή.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook