Ο αγώνας της χρονιάς για τον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Τον αγώνα της χρονιάς δίνει η ομάδα πόλο του ΟΦΗ που υποδέχεται το απόγευμα της Παρασκευής τον Τρίτωνα Αμαρουσίου με μοναδικό στόχο την κατάκτηση της νίκης.

Η ομάδα του Ηρακλείου μετά την χθεσινή της νίκη επί του ΝΟΑΝ βρέθηκε στην προνομιούχο θέση που οδηγεί στα πλέι – οφ ανόδου για την Α1 πόλο. Βέβαια, η άνοδος δεν αποτελεί στόχο του ΟΦΗ, μιας ομάδας που έχει στελεχωθεί από παιδιά που προέρχονται από την Κρήτη και έχουν δουλέψει αρκετά ώστε να βρίσκεται η ομάδα σε αυτό το επίπεδο. Ωστόσο η είσοδος στο Final 6 θα είναι μια μεγάλη επιτυχία για τον σύλλογο αλλά και εν όψει των επόμενων χρόνων.

Έτσι, μετά και τα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί το παιχνίδι κόντρα στο Μαρούσι μετατρέπεται στον αγώνα της χρονιάς αφού αν ο ΟΦΗ καταφέρει να πάρει τη νίκη τότε θα εδραιωθεί στην τρίτη θέση και παράλληλα θα έχει κάνει το μεγαλύτερο βήμα για την είσοδο στην τελική τριάδα. Το ευχάριστο είναι ότι δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα και ο Γιώργος Σπαγουλάκης έχει στην διάθεση του όλους τους αθλητές του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook