Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ και η υδατοσφαίριση του ΟΦΗ κοντά στην Εθνική ομάδα πόλο

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Στην επίσημη παρουσίαση του «Σαμαρτζίδης Καπ», μέλη της υδατοσφαίρισης του ΟΦΗ, ο ιστορικός παράγοντας Μιχάλης Σπαγουλάκης και ο προπονητής Κώστας Φιτσανάκης, καλωσόρισαν τον προπονητή, τους αθλητές και τα μέλη της Ομοσπονδίας.

Η ανακοίνωση του Ερ. ΟΦΗ αναφέρει: 

“Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και η υδατοσφαίριση του ΟΦΗ, καλωσορίζουν την «Παγκόσμια» και Ολυμπιονίκη Εθνική ομάδα πόλο, στο Ηράκλειο.

Είναι μεγάλη μας τιμή να βρίσκεται στην περιοχή μας, η τρίτη στον κόσμο, Εθνική ομάδα και δεύτερη στους πρόσφατους Ολυμπιακούς αγώνες, μετά από 20 χρόνια, στην πισίνα του Ηρακλείου, ξανά για το «Σαμαρτζίδης Καπ»,

Ευχόμαστε στον προπονητή Θοδωρή Βλάχο και την Εθνική μας, να προσθέσει στην πλούσια τροπαιοθήκη της, το μετάλλιο που της λείπει, από ένα Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Θα ήταν δε, ιδανικό, να συμβεί αυτό, στο προσεχές, που θα γίνει στο Σπλιτ.

Στην επίσημη παρουσίαση του «Σαμαρτζίδης Καπ», μέλη της υδατοσφαίρισης του ΟΦΗ, ο ιστορικός παράγοντας Μιχάλης Σπαγουλάκης και ο προπονητής Κώστας Φιτσανάκης, καλωσόρισαν τον προπονητή, τους αθλητές και τα μέλη της Ομοσπονδίας και ανέφεραν ότι η υδατοσφαίριση του ΟΦΗ, θα είναι δίπλα τους, σε όλη τη διοργάνωση, για οτιδήποτε χρειαστούν.

Ήταν πολύ τιμητικά για το σύλλογο μας, τα λόγια του προπονητή της Εθνική μας Θοδωρή Βλάχου, αλλά και του αρχηγού της Εθνικής ομάδας Άγγελου Βλαχόπουλου, για την προσπάθεια που κάνει η υδατοσφαίριση του ΟΦΗ, στην Κρήτη, για την δουλειά του προπονητή μας Κώστα Φιτσανάκη και την ευχή να μπορέσει κάποια στιγμή, ο ΟΦΗ να επιστρέψει στην Α1 πόλο.

Ακόμη για την διατήρηση της παράδοσης, που θέλει αθλητές απ’oτην Κρήτη, να στελεχώνουν την Εθνική μας.

Το Εθνικό μας συγκρότημα ήδη έχει αρκετούς, αλλά για τον ΟΦΗ έχει ιδιαίτερη σημασία, ότι μεταξύ αυτών, είναι και ένα παιδί που προέρχεται από τα σπλάχνα του ΟΦΗ, ο Βασίλης Καβουσανός.

Εκ μέρους της υδατοσφαίρισης του ΟΦΗ, ο Μιχάλης Σπαγουλάκης, ευχαρίστησε τον προπονητή και τον αρχηγό της Εθνικής, για την παρουσία τους στο Ηράκλειο και τα καλά τους λόγια για τον ΟΦΗ, ενώ αναφέρθηκε στην βοήθεια του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, στην υδατοσφαίριση και τόνισε ότι η νέα κλειστή πισίνα δίπλα στο κολυμβητήριο, θα ανοίξει νέους ορίζοντες στην υδατοσφαίριση, της περιοχής μας.

Να σημειωθεί ότι, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης, και ο “Καφές Δανδάλη” είναι μεταξύ των επιχειρήσεων, που στηρίζουν χορηγικά, την φιλοξενία της Εθνικής ομάδας, στο Ηράκλειο.

 

Στην φωτογραφία, ο προπονητής του ΟΦΗ Κώστας Φιτσανάκης, με τον ιστορικό έφορο πόλο του ΟΦΗ Μιχάλη Σπαγουλάκη, τον προπονητή της Εθνικής ομάδας Θοδωρή Βλάχο και τον αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού Γιώργο Πιτσούλη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook