Έφυγε από τα Χανιά για να κοουτσάρει τον ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το μεγαλείο του ΟΦΗ είναι τέτοιο που όποιος άνθρωπος δουλέψει για τον σύλλογο, αυτομάτως δένεται μαζί της αντιλαμβανόμενος το τι εκπροσωπεί ο σύλλογος. Το ίδιο ισχύει και με τον Ίακωβο Κουμή που πήγε από τα Χανιά στην Αθήνα για να κοουτσάρει στο ματς με το ΚΟΠΙ.

Ο έμπειρος και καταξιωμένος τεχνικός που έχει εργαστεί στο παρελθόν με επιτυχία στον ΟΦΗ ήταν εκείνος που καθοδήγησε τους παίκτες στην μεγάλη νίκη που την έφερε στα πλέι – οφ ανόδου. Ο Ιάκωβος Κουμής μένει μόνιμα στα Χανιά και του ζητήθηκε από τον Γιώργο Σπαγουλάκη να τον αντικαταστήσει στο πιο κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς από την στιγμή που ο ίδιος δεν μπορούσε να δώσει το παρόν λόγου του ότι είχε οικογενειακές υποχρεώσεις με την γέννηση του δεύτερου παιδιού του.

Ο νυν τεχνικός του ΟΦΗ τον είχε προπονητή όταν εκείνος αγωνιζόταν με το “ασπρόμαυρο σκουφάκι” και λόγω των καλών σχέσεων που έχουν του ζήτησε να κοουτσάρει την ομάδα στην θέση του από την στιγμή που εκείνος δεν μπορούσε να δώσει το παρόν. Έτσι, έφυγε από τα Χανιά και πήγε στην Αθήνα όπου “κοουτσάρισε” τον ΟΦΗ στο χθεσινό νικηφόρο παιχνίδι επί του ΚΟΠΙ και για αυτόν τον λόγο από την τάξη του συλλόγου εκφράζουν τις ευχαριστίες τους προς το πρόσωπο του επειδή ανταποκρίθηκε στην… χάρη που του ζητήθηκε.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook