Γιορτή της υδατοσφαίρισης από τον ΟΦΗ στο κολυμβητήριο Ηρακλείου

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Το πρωί ξεκίνησε στην πισίνα του Ηρακλείου και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο (10/9) το τουρνουά υδατοσφαίρισης παίδων (Κ15).

Η ανακοίνωση του Ερ. ΟΦΗ αναφέρει:

“Η υδατοσφαίριση του ΟΦΗ, πρωτοπορεί και δίνει την ευκαιρία στα παιδιά των υποδομών της, να πάρουν παραστάσεις και εμπειρίες από αναμετρήσεις ομάδων, που δουλεύουν σε πολύ υψηλό επίπεδο πάνω σε αυτό.

Στο Ηράκλειο, βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες, η εφηβική ομάδα του Πανιωνίου και έκανε προετοιμασία, μαζί με την αντίστοιχη ομάδα του ΟΦΗ.

Ενώ από την Πέμπτη (8/9) το πρωί ξεκίνησε στην πισίνα του Ηρακλείου και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο (10/9) το τουρνουά υδατοσφαίρισης παίδων (Κ15), το οποίο διοργανώνει ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ σε συνεργασία με τον ΔΟΠΑΦΜΑΗ και στο οποίο συμμετέχουν ο Πανιώνιος, ο Ναυτικός Ομιλος Βουλιαγμένης, ο ΑΟ Νηρέας Γέρακα και ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων.

Οι αγώνες ξεκινούν από τις 10.30 το πρωί, μέχρι τις 1.30 το μεσημέρι και το απόγευμα από τις 7.30, μέχρι τις 10..30 το βράδυ.

Όπως τονίζει ο επικεφαλής της υδατοσφαίρισης του ΟΦΗ, Κώστας Φιτσανάκης «όλες αυτές οι ενέργειες είναι για να βοηθήσουμε τα παιδιά μας να πάρουν παραστάσεις. Το Ηράκλειο πρέπει να γίνει σταθμός για τέτοιες διοργανώσεις».

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και το τμήμα υδατοσφαίρισης του ΟΦΗ, καλούν τους φίλους του υγρού στίβου και όχι μόνο, να βρεθούν στο κολυμβητήριο και να απολαύσουν τα αυριανά αστέρια της ελληνικής υδατοσφαίρισης, που τόσο μεγάλες στιγμές έχουν χαρίσει στον ελληνικό αθλητισμό.

Παράλληλα, ευχαριστεί το ΕΑΚΗ, για την φιλοξενία και την παραχώρηση της πισίνας, για αυτήν την γιορτή της υδατοσφαίρισης, που μόνο οφέλη μπορεί να έχει για τα παιδιά μας”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook