Ρίχνονται στην πισίνα οι πολίστες του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Έπειτα από δύο μήνες αποχής από το κολυμβητήριο Ηρακλείου, οι πολίστες του ΟΦΗ “πέφτουν” ξανά στο νερό επιστρέφοντας στις προπονήσεις. Οι λόγοι της αποχής, γνωστοί. Το γεγονός ότι το κολυμβητήριο παρέμενε κλειστό επί δύο ολόκληρους μήνες είχε ως αποτέλεσμα να μην γίνονται προπονήσεις και παράλληλα να αναβάλλονται όλοι οι αγώνες της ομάδας του Γιώργου Σπαγουλάκη.

Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι ο ΟΦΗ αγωνίστηκε για τελευταία φορά το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου όταν και κέρδισε το Περιστέρι. Εκείνη την εβδομάδα το κολυμβητήριο έκλεισε καθώς δεν υπήρχαν τα χρήματα για να μπει το πετρέλαιο με αποτέλεσμα να αναβάλλονται όλοι οι αγώνες της ομάδας του Ηρακλείου. Σχεδόν δύο μήνες αργότερα, το πρόβλημα λύθηκε – αν και τέτοια προβλήματα απλά το μόνο που πετυχαίνουν είναι να ρίχνουν ακόμα περισσότερο το επίπεδο του αθλητισμού στην Ελλάδα – και οι πολίστες του ΟΦΗ είναι έτοιμοι για τα εναπομείναντα παιχνίδια του φετινού πρωταθλήματος της Α2.

Αυτή η δίμηνη αποχή από τις πισίνες έχει βάλει σε σκέψεις τους ανθρώπους του ΟΦΗ για την ετοιμότητα της ομάδας και αναμένεται να προχωρήσουν σε αίτημα αναβολής της αγωνιστικής το ερχόμενο Σάββατο μιας και το χρονικό διάστημα Φεβρουάριος – Απρίλιος δεν γίνονταν καθόλου προπονήσεις. Και όπως είναι φυσιολογικό, δεν μπορούν οι πολίστες του ΟΦΗ να πάνε και να παίξουν αγώνα πρωταθλήματος ενώ προέρχονται από δίμηνη αποχή από τις προπονήσεις.

Δυστυχώς, έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα με την αποχή από τις πισίνες, χάθηκε και ο στόχος της εισόδου στο Final 6 όπου και θα διεκδικούσε την άνοδο για την Α1, κάτι που θα επιβεβαίωνε και την συνεχή άνοδο του τμήματος τα τελευταία δύο χρόνια.