Σπαγουλάκης: «Αν έρθει η άνοδος δεν θα πούμε όχι»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Μιχάλης Σπαγουλάκης μιλώντας στο gentikoule.gr τόνισε ότι “δεν είναι στόχος η άνοδος αλλά αν έρθει δεν θα πούμε όχι”. Ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και υπεύθυνος υγρού στίβου αναφερόμενος στα επικείμενα πλέι – οφ ανόδου της Α2 πόλο τονίζει ότι “αν ρωτήσεις τα παιδιά, είναι μια επιθυμία τους να παίξουν στην Α1. Όμως εγώ είμαι υπέρ του “καλύτερα πρώτος στο χωριό παρά δεύτερος στην πόλη”. Όμως σίγουρα αν έρθει η άνοδος δεν θα πούμε όχι. Όμως ο στόχος του ΟΦΗ δεν είναι αυτός. Η ομάδα έχει στόχο να αναδείξει νέα παιδιά και να αποκτήσει μια βάση για τα επόμενα χρόνια. Ήδη η ομάδα διαθέτει ένα πολύ καλό υλικό και αν εξαιρέσεις 3 – 4 παιδιά που σπουδάζουν εδώ, οι υπόλοιποι είναι από το Ηράκλειο. Προσωπικός μου στόχος είναι να αναδειχθούν παιδιά από τα τμήματα υποδομής και τα οποία θα στελεχώσουν την ομάδα τα επόμενα χρόνια”. Επίσης προσθέτει λέγοντας ότι “θα δώσουμε 10 παιχνίδια με αντιπάλους τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και είναι πολύ σημαντικές οι ευκαιρίες που θα αποκτήσουν εν όψει της επόμενης σαιζόν”.

Όσον αφορά την πορεία – θαύμα του φετινού ΟΦΗ, ο Μιχάλης Σπαγουλάκης τονίζει ότι “είχα τις επιφυλάξεις μου στην αρχή. Όχι γιατί δεν είχα εμπιστοσύνη στην ομάδα αλλά επειδή φέτος αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα. Το κολυμβητήριο άνοιγε και έκλεινε συνεχώς ενώ φέτος ξεκίνησε το πρωτάθλημα δίχως να δώσουμε κάποιο φιλικό. Όμως ευτυχώς τα παιδιά με έβγαλαν ασπροπρόσωπο. Αν άλλη ομάδα αντιμετώπιζε τα ίδια προβλήματα, δεν πιστεύω ότι θα τα κατάφερνε”.

Ο έμπειρος παράγοντας του ΟΦΗ που συμπληρώνει σχεδόν 3 δεκαετίες ενασχόλησης του με το τμήμα πόλο του ΟΦΗ μιλάει για το μυστικό της φετινής ομάδας τονίζοντας ότι “το μυστικό είναι ότι όλα τα παιδιά αποτελούν μια παρέα. Από το προπονητή μέχρι τους παίκτες, όλοι μεταξύ τους είναι φίλοι. Έχουν καταφέρει και διατηρούν μια σχέση σεβασμού. Ο Σπαγουλάκης ήταν μέχρι πρότινος παίκτης και μετά που έγινε προπονητής τον σέβονται όλοι. Υπήρχαν ανέκαθεν καλές σχέσεις μεταξύ τους”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook