Μία νίκη,δύο ήττες και μία ισοπαλία μέχρι στιγμής ο απολογισμός του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τις υποχρεώσεις του για το πρωτάθλημα πόλο ξεκίνησε την Παρασκευή ο ΟΦΗ, ο οποίος έχει δώσει μέχρι στιγμής 4 παιχνίδια, μετρώντας μία νίκη, δύο ήττες και μία ισοπαλία. Σήμερα στις 18:30 παίζει με την Σύρο.

Με αρκετά προβλήματα και με λίγες προπονήσεις στο ενεργητικό τους λόγω των προβλημάτων που υπάρχουν στο κολυμβητήριο του Ηρακλείου αλλά και με απουσίες βασικών παικτών όπως αυτές των Γιγουρτακη, Γκιάτα και Βασιλάκη, ο ΟΦΗ ρίχτηκε την Παρασκευή το απόγευμα στην μάχη της πισίνας ανοίγοντας την αυλαία του πρωταθλήματος της Α2 του πόλο.

Οι “ασπρόμαυροι” την Παρασκευή αντιμετώπισαν την Ηλιούπολη και γνώρισαν την ήττα με 15-6. Επόμενος αντίπαλος για τον ΟΦΗ το Σάββατο το πρωί ήταν ο Ηλυσιακός, του οποίο και ο ΟΦΗ επικράτησε με 8-6, ενώ το Σάββατο το απόγευμα η ομάδα του Γιώργου Σπαγουλάκη γνώρισε την ήττα με 10-5 από την Γλυφάδα. Σήμερα το πρωί ο ΟΦΗ αναδείχθηκε ισόπαλος 9-9 στο παιχνίδι κόντρα στο ΚΟΠΙ.

Επόμενο παιχνίδι για τον ΟΦΗ σήμερα το απόγευμα στις 18:30 όπου η ομάδα του Ηρακλείου αντιμετωπίζει την Σύρο στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook