Επιστροφή στις πισίνες μετά από 2 μήνες!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στο κενό, εν μέρει, έπεσε το αίτημα του ΟΦΗ για 15νθημερη μετάθεση του αγώνα με το ΝΟ Χανίων αφού η ομοσπονδία όρισε το παιχνίδι για την Μεγάλη Τετάρτη 20 Απριλίου αν και ο σύλλογος είχε ζητήσει να αναβληθούν τα παιχνίδια λόγω της αποχής από τις προπονήσεις.

Όλοι εύχονται ότι η δίμηνη αποχή δεν θα επηρεάσει τους παίκτες του Γιώργου Σπαγουλάκη και δεν θα κινδυνεύσει ο ΟΦΗ με υποβιβασμό ενώ αρχικά όταν ξεκινούσε το πρωτάθλημα υπήρχαν οι προϋποθέσεις για να μπει η ομάδα ακόμα και στο Final 6.

Και αν μη τι άλλο, η ομοσπονδία έπρεπε να δείξει μεγαλύτερη κατανόηση στο αίτημα του ΟΦΗ από την στιγμή που οι αθλητές της ομάδας είχαν μείνει εκτός πισίνας από τις 12 Φεβρουαρίου λόγω του προβλήματος που υπήρχε στο κολυμβητήριο Ηρακλείου.

Αντιθέτως, ο ΟΦΗ καλείται να δώσει το πρώτο επίσημο παιχνίδι στο πρωτάθλημα μέσα σε 10 ημέρες από την επιστροφή του στις πισίνες ενώ την Τετάρτη 27 Απριλίου θα αντιμετωπίσει τον ΑΟΑΝ.

Όσον αφορά τις έδρες αυτών των δύο αγώνων, είναι ακόμα “ανοικτό” που θα παίξει ο ΟΦΗ. Σχετικά με το παιχνίδι κόντρα στο ΝΟ Χανίων όλα δείχνουν ότι για δεύτερο φορά στο πρωτάθλημα, η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο κολυμβητήριο Ηρακλείου επειδή και στα Χανιά υπάρχει το ίδιο πρόβλημα με την πισίνα να παραμένει κλειστή λόγω της έλλειψης πετρελαίου. Για τον αγώνα με την ομάδα του Αγίου Νικολάου, είναι πολύ πιθανό το παιχνίδι να διεξαχθεί επίσης στο Ηράκλειο καθώς η πισίνα είναι 25αρα.