Σπαγουλάκης: «Είμαστε το αουτσάιντερ για την άνοδο»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο προπονητής πόλο του ΟΦΗ Γιώργος Σπαγουλάκης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για την πρόκληση της ανόδου στην Α1 μέσα από το Final 6 αλλά και για την μέχρι τώρα πορεία του συλλόγου.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Γιώργου Σπαγουλάκη στον Athletic Radio 104,2

Για τον στόχο του ΟΦΗ στο FINAL SIX:
«Μετά από  ενάμιση μήνα διακοπής ξαναμπαίνουμε στα παιχνίδια. Κρατούσαμε τους αθλητές με νύχια και με δόντια.Εμείς τερματίσαμε δεύτεροι στον όμιλο μας που ήταν ο πιο δύσκολος όμιλος. Με τα Χανιά, που είναι μια ομάδα Α1 και τον Τρίτωνα που είναι επίσης μια πολύ καλή ομάδα. Ο άλλος όμιλος  ήταν ιμέτριος. Αν καταφέρουμε να κερδίσουμε τον διεκδικητή της ανόδου που είναι το Αργοστόλι, έχουμε ελπίδες. Ο στόχος μας δεν  ήταν   η άνοδος αλλά αν μας έρθει δεν θα πούμε όχι. Εμείς στοχεύουμε μέσα από αυτά τα παιχνίδια  την τρίτη θέση, μετά από μια δύσκολη χρονιά. Θα παίξουμε για το καλύτερο όμως».

Για την φετινή πορεία του ΟΦΗ:
«Ολη η κατηγορία έλεγε ότι ο ΟΦΗ θα πέσει, γιατί χάσαμε δυο βασικά στελέχη, τον  Βασιλάκη και τον Φράγκο. Η ομάδα όμως έδειξε χαρακτήρα και έδειξε ότι είναι μια οικογένεια. Εδειξε χαρακτήρα και τους διέψευσε όλους κάνοντας μια πολύ καλή σεζόν και όπως προανέφερα τερματίζοντας στην δεύτερη θέση του ομίλου.Πρέπει να σημειώσω ότι είμαστε η μοναδική ομάδα  που έχει αθλητές καθαρά ερασιτέχνες. Επίσης το 80% της ομάδας είναι από τις ακαδημίες. Τους διαψεύσαμε όλους λοιπόν και πάμε για το καλύτερο χωρίς άγχος».

Για τους βασικούς διεκδικητές της ανόδου:
«Οι βασικοί διεκδικητές είναι τα Χανιά και το Αργοστόλι. Ολοι οι υπόλοιποι πάμε για να το ευχαριστηθούμε και ότι καλύτερο προκύψει. Τα Χανιά νομίζω ότι είναι ήδη στην Α1. Ισως τα καταφέρουν και ως αήττητοι. Το Αργοστόλι είναι μια βαριά ομάδα και ο Τρίτωνας είναι επίσης δυνατή ομάδα. Εμείς είμαστε το αουτσάιντερ. Εχουμε στόχο την τρίτη θέση και αν τα παιδιά μπορέσουν να κάνουν ένα βήμα παραπάνω έχει καλώς. Είχαμε μια δύσκολη χρονιά, με κλειστά κολυμβητήρια και προβλήματα στην προπόνησηΠιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω.Τα διπλά παιχνίδια που δίνουμε κάθε μέρα  μέσα από αυτά τα παιχνίδια είναι δύσκολο. Το μειονέκτημα μας είναι ότι δεν έχουμε δώσει πολλά φιλικά όπως οι ομάδες της Αθήνας. Θα είναι κρίσιμα τα δυο πρώτα παιχνίδια με Βόλο και Αργοστόλι. Αν τα πάρουμε όλα γίνονται μετά. Πάμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και ότι γίνει!»

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook