Σπαγουλάκης: «Δεν αλλάζει ο στόχος μας»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Παρά την δίμηνη αποχή του ΟΦΗ, ο στόχος δεν αλλάζει και παραμένει η είσοδος στο Final 6 όπως δηλώνει στο gentikoule.gr ο Γιώργος Σπαγουλάκης.

Ο τεχνικός της ομάδας πόλο του ΟΦΗ μιλώντας στο gentikoule.gr δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για το πώς θα αντιδράσουν οι παίκτες επιστρέφοντας στις πισίνες έπειτα από δύο μήνες αποχής από τις προπονήσεις.

«Έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, η χρονιά είναι χαμένη για εμάς. Δεν είναι μόνο ότι παρέμεινε κλειστό το κολυμβητήριο για δύο ολόκληρους μήνες αλλά καθυστερήσαμε και να ξεκινήσουμε επειδή και το φθινόπωρο άργησε να ξεκινήσει» τόνισε ο Γιώργος Σπαγουλάκης.

Παρ’ όλα αυτά, ο προπονητής της ομάδας του Ηρακλείου εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στις δυνατότητες των αθλητών του λέγοντας πως «ο στόχος μας δεν αλλάζει και παραμένει η είσοδος στο Final 6. Από την αρχή θέλαμε να πετύχουμε τρεις νίκες στα εντός έδρας παιχνίδια με Μαρούσι, Περιστέρι και Άγιο Νικόλαο ώστε να διεκδικήσουμε όσες πιθανότητες έχουμε για την είσοδο μας στην εξάδα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Σπαγουλάκης μιλώντας στο gentikoule.gr.

Επίσης, για τα παιχνίδια που ακολουθούν, αρχής γενομένης από αυτό με το ΝΟ Χανίων, υπογράμμισε ότι «είναι μικρό το χρονικό διάστημα που ακολουθεί προκειμένου να προετοιμαστούμε όμως πιστεύω ότι τα παιδιά θα τα καταφέρουν».