Στην 3η θέση ο ΟΦΗ – ζωντανός στο κυνήγι της ανόδου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δίνοντας ευκαιρίες σε νέα παιδιά στο ματς με το ΝΟ Χανίων, ο ΟΦΗ “βύθισε” τον Τρίτωνα με 13-5 στο απογευματινό παιχνίδι και έχοντας εδραιωθεί στην 3η θέση παραμένει ζωντανός στο “όνειρο” της ανόδου στην Α1.

Τα παιδιά του Γιώργου Σπαγουλάκη, που σημειωτέον πήγε στην Αθήνα το πρωί της Κυριακής, συνέχισαν τις καλές εμφανίσεις στο Final 6 και δείχνουν ότι έχουν όλα τα προσόντα ώστε να διεκδικήσουν μέχρι τέλους τις δύο προνομιούχες θέσεις που οδηγούν στην Α1 κατηγορία του πόλο.

Στα παιχνίδια της Κυριακής, ξεκινώντας από το παιχνίδι με το ΝΟ Χανίων ο Γιώργος Σπαγουλάκης έδωσε ευκαιρίες σε νεαρά παιδιά που δεν είχαν πάρει χρόνο συμμετοχής στα προηγούμενα παιχνίδια. Απέναντι στην καλύτερη ομάδα της κατηγορίας, η ήττα ήρθε φυσιολογικά (15-1) ωστόσο οι εμπειρίες που αποκόμισαν οι νεαροί παίκτες αναμένεται να αποδειχθούν σημαντικές για την συνέχεια ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι ο τεχνικός του ΟΦΗ ξεκούρασε εντελώς τους βασικούς παίκτες. Σκόρερ για τον ΟΦΗ χρίστηκε ο Κώστας Χατζηνικολάκης.

Και αυτοί με την σειρά τους, εξαργύρωσαν την “φρεσκάδα” τους στο απογευματινό παιχνίδι όπου… συνεχίστηκε η παράδοση κόντρα στον Τρίτωνα Αμαρουσίου κερδίζοντας τον με 13 – 5. Πλέον, ο ΟΦΗ βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και φιλοδοξεί να ξεπεράσει το Αργοστόλι εν όψει του δεύτερου γύρου του Final 6 που θα διεξαχθεί το επόμενο τριήμερο (15 / 17 Ιουλίου).

8λεπτα: 1-3, 2-4, 2-6, 0-0
ΟΦΗ:
Χριστοφίδης 1, Γεωργόπουλος 3, Γιαννάκης 2, Λεονταράκης 2, Γκιάτας 5

Στην βαθμολογία, πρώτος είναι ο ΝΟ Χανίων που έχει κάνει το απόλυτο σε 5 παιχνίδια έχοντας συγκεντρώσει 15 βαθμούς, ακολουθεί το Αργοστόλι με 10 βαθμούς και στην 3η θέση βρίσκεται ο ΟΦΗ με 7 βαθμούς.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook