Σκάκι

Μανώλης Σαρρής / 27/12 17:25

Πετυχημένη παρουσία των σκακιστών του ΟΦΗ, στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων

Πετυχημένη ήταν η παρουσία των σκακιστών του ΟΦΗ, στο Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων, η τελική φάση, του οποίου, έγινε 20-23 Δεκεμβρίου στη Θεσσαλονίκη.

Μανώλης Σαρρής / 07/09 11:28

Εξαιρετική εμφάνιση ο 16χρονος σκακιστής του ΟΦΗ Νίκος Σερπετσιδάκης

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε στη Ρίγα της Λετονίας ο 16χρονος σκακιστής του ΟΦΗ Νίκος Σερπετσιδάκης όπου συμμετείχε στο Ατομικό Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκακιού, στην κατηγορία μέχρι 18 ετών.

Μανώλης Σαρρής / 07/06 13:03

Το σκάκι του ΟΦΗ στις 8 καλύτερες ομάδες

Μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Κρήτης, η σκακιστική ομάδα του ΟΦΗ νίκησε και την Πνευματική Στέγη Περιστερίου και προκρίθηκε στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Μανώλης Σαρρής / 17/05 19:00

Κυπελλούχος Κρήτης στο σκάκι ο ΟΦΗ!

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η σκακιστική ομάδα του ΟΦΗ κατέκτησε το διασυλλογικό κύπελλο Κρήτης επικρατώντας στον τελικό της Σκακιστικής Ακαδημίας Χανίων.

Μανώλης Σαρρής / 11/05 10:15

Μεγάλες διακρίσεις για τους μικρούς σκακιστές του ΟΦΗ!

Για μια ακόμα χρονιά οι σκακιστές του ΟΦΗ ξεχώρισαν με τις εμφανίσεις τους και κατέκτησαν τις περισσότερες διακρίσεις, σε σύγκριση με τους άλλους συλλόγους του Ηρακλείου, σε όλους τους σκακιστικούς αγώνες που διεξήχθησαν τους τελευταίους μήνες.

Μανώλης Σαρρής / 03/05 18:54

Νέα επιτυχία για το σκάκι του ΟΦΗ!

Ολοκληρώθηκαν τα σκακιστικά διασυλλογικά πρωταθλήματα της Κρήτης, τόσο στον προκριματικό όμιλο για την Α΄ Εθνική, όσο και στην κατηγορία της Β΄ Εθνικής.

Μανώλης Σαρρής / 03/04 14:05

Ο Κελίρης εκπροσώπησε τον ΟΦΗ με μεγάλη επιτυχία στην Γεωργία!

Σπουδαία διάκριση για τον ΟΦΗ και τον 19χρονο σκακιστής του συλλόγου Ανδρέας Κελίρη, ο οποίος εκπροσώπησε τη χώρα μας στο ατομικό Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών που έγινε στο Μπατούμι της Γεωργίας.