Ο Τσάκας, ο Τζίγκερ και ο Φανούρης Βατσινάς

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μια ημέρα τις δηλώσεις του ότι είναι κουμπάρος με τον Φανούρη Βατσινάμεταφέρθηκαν λάθος ή ο ίδιος τα πήρε πίσω – ο Βλάσης Τσάκας έδωσε νέα συνέντευξη όπου τόνισε ότι ο ίδιος σε προσωπικό επίπεδο δεν έχει καμία σχέση με τον πρώην πρόεδρο του ΟΦΗ.

«Δόθηκε διάσταση σε ένα θέμα, που για μένα δεν υπάρχει. Ο αδερφός μου έχει βαφτίσει το παιδί της αδερφής του Βατσινά. Είναι εγκληματικό αυτό;», είπε αρχικά ο μεσολαβητής του πρίγκιπα στο NOVAΣΠΟΡΦΜ και στη συνέχεια απάντησε και στα όσα ακούγονται για τις σχέσεις του Φανούρη Βατσινά με την οικογένεια Βαρδινογιάννη: «Αυτά δε με αφορούν και δε με αγγίζουν. Εγώ τον κ. Βατσινά δεν τον γνωρίζω προσωπικά και τον είδα μια φορά κι αν τον έχω δει».

Aργότερα, επανήλθε ο ίδιος στο θέμα του Φανούρη Βατσινά λέγοντας ξανά ότι «είπα εκατό φορές ότι δεν τον ξέρω καλά τον κ. Βατσινά. Το Ηράκλειο δεν είναι Αθήνα, λίγο ως πολύ οι άνθρωποι θα ειδωθούν. Το πατρικό μου σπίτι είναι στο Ηράκλειο, τι να κάνουμε τώρα; Δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον Φανούρη Βατσίνα, μην τρελαθούμε. Την κουμπαριά του αδερφού μου με την αδερφή του Βατσινά θα το κάνουμε μέγα θέμα;».

Και εδώ μπαίνει στην μέση ο Τζίγκερ. Η σχέση Τσάκα – Βατσινά έχει δημιουργήσει μια τεράστια σύγχυση σε φόρουμ οπαδών του Παναθηναϊκού με αποτέλεσμα εκείνοι να κατηγορούν τον Γιάννη Βαρδινογιάννη ότι εκείνος βρίσκεται πίσω από αυτήν την ιστορία λόγω των σχέσεων που έχει – σύμφωνα με αυτές τις ιστοσελίδες – με τον Φανούρη Βατσινά.

Τελικά, έχει γέλιο αυτή η ιστορία… Ας την παρακολουθούμε…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook